Sarajlije slave pobjedu Joea Bidena: Američki simboli, ljiljani i zastave BiH

/ Komentari (23)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nisam Robot

Sarajlije slave pobjedu Joea Bidena: Američki simboli, ljiljani i zastave BiH...E pa jbg stvarno nema smisla, pa nije svima bas drago sto je g. Biden pobijedio.!!

071

I? Šta je dalje bilo? Isto plemena.

*

Onima koji vole Bosnu je drago. Onima koji ne vole Bosnu u Bosni nije ni mjesto. Jednostavno je.

Joe

Svaka čast!

Moel

Gdje je milokrad da proslavi stigla mu je nocna mora mora ici stravu saljevati

Sarajka

Kako smo mi glup narod, slavimo pobjedu tudjeg predsjednika. Zar ce nama ovdje biti bolje?

savjetnik

Samo da podsjetim g. Skaku, za svaki slucaj: Mr Biden je antifasista...Gradonacelnice, pripazite na politicki vokabular ovih dana

Cile

Nije izgleda nasim ljudima jasno cak ni nakon 30 godina pljacke i bijede u kojoj zivimo da stanje u nasoj zemlji mozemo rijesiti samo mi kad odlucimo da skinemo s vlasti ljubavni trokut sda hdz snsd. Jedino tad ce biti bolje a ko je na vlasti u Americi nema pretjerane veze za nas.

Sarajlija

Kako smo mi glup narod, slavimo pobjedu tudjeg predsjednika. Zar ce nama ovdje biti bolje? ka Sarajka Gospodjo, ako je suditi po vasem komentaru, izgleda da stvarno jesmo....

09

Nije izgleda nasim ljudima jasno cak ni nakon 30 godina pljacke i bijede u kojoj zivimo da stanje u nasoj zemlji mozemo rijesiti samo mi kad odlucimo da skinemo s vlasti ljubavni trokut sda hdz snsd. Jedino tad ce biti bolje a ko je na vlasti u Americi nema pretjerane veze za nas. ka Cile Pa vi u federaciji nemate ništa sa SNSD. Ne znam što uopšte ga i spominjete. Niti ste ga doveli na vlast, pa ne možete ni rušiti. Mi ćemo u RS da glasamo za one koji su najbolji za nas, a ne za vas u federaciji!

071

@09 I vidim, odlično vam to ide :).

JA1

@DDMM<<I love you! you're probably thinking" you don't even know me". But if people can hate for no reason, I can love. Djelite ovo ljudi, ne sirite mrznju bez potrebe, imamo je i previse

Cile

Nije izgleda nasim ljudima jasno cak ni nakon 30 godina pljacke i bijede u kojoj zivimo da stanje u nasoj zemlji mozemo rijesiti samo mi kad odlucimo da skinemo s vlasti ljubavni trokut sda hdz snsd. Jedino tad ce biti bolje a ko je na vlasti u Americi nema pretjerane veze za nas. ka Cile Pa vi u federaciji nemate ništa sa SNSD. Ne znam što uopšte ga i spominjete. Niti ste ga doveli na vlast, pa ne možete ni rušiti. Mi ćemo u RS da glasamo za one koji su najbolji za nas, a ne za vas u federaciji! ka 09<< naravno tvoje pravo da glasas za koga hoces ali ako si slijep kod ociju a ocigledno jesi pa ne vidis koliko su se sva trojica naklepali a narod gladuje onda ti niko ne moze pomoci.

Xxx

Besposleni vozaci skupih auta slave pobjedu nekoga u zemlji 10000km daleko. Ovdje je glupost dominantna vrijednost! Nema nama naprijed jos za veoma dugo!

DDMM

@DDMM I love you! you're probably thinking" you don't even know me". But if people can hate for no reason, I can love. Djelite ovo ljudi, ne sirite mrznju bez potrebe, imamo je i previse ka JA1<< Peace brother. Make love not war. I don't hate, l am just telling the truth. Unfortunatelly.

Objektivno

@Sarajlija Sudeći po Vašem komentaru, žene su mnogo pametnije od muškaraca!

JA1

It cannot be black and white for everything there must be some grey ;)

Le comte de Monte Cristo

Ako mislite da ce Trump tek tako otic, ste se prevarili. On ce se zalit na vrhovnom sudu, a taj ce mu dat jos jedan predsjednicki mandat. Mislim da ce to bit negdje oko 27. Novembra. Al' ce on to platit svojim zivotom. Skupa sa jos 20 miliona New Yorcana. A to ce bit za novu godinu u 6 sati u jutro po nasem vremenu.

abc

dokle duboko mozete da se uvlacite u nadi da ce vam ovaj djuturum pomoci u ukidanju Republike Srpske? zali boze procardenih 25g od Dejtona. vama je jos ratno stanje u glavi. jadno da ne moze biti jadnije.

Morete srat

Koliko hocete, al sama cinjenica da je na njihovo kormilo doso neko ko ima interesa za ovo podrucje uveliko meinja stvar. Prethonda totalna neizantersovanost je dala priliku za maksimalni uticaj sa istoka. To ce se smanjit pa kako god.

Gh

Ovo su isti oni koji masu turskim zastavama kad srbija i hrvatska izgube u nekom sportu. To je to multi-kulti sarajevo.

Multi kulti svakako

Ovo su isti oni koji masu turskim zastavama kad srbija i hrvatska izgube u nekom sportu. To je to multi-kulti sarajevo. ka Gh To podrazmijeva da svako moze mahat svojom. U fasizmu, mase se samo jednom kao na primjer kod vas.

Baš tako

Ovo su isti oni koji masu turskim zastavama kad srbija i hrvatska izgube u nekom sportu. To je to multi-kulti sarajevo. ka Gh

/ Najnovije