Sarajlije odgovorile na svjetleći toranj na Trebeviću: 'Sinoć provokacija, sutra pos'o Federacija'

/ Komentari (29)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ljiljan***

Ljiljane sram te bilo

Durmo

Dosta je bilo mržnje i prepucavanja dva pretenciozna gradonačelnika. Pustite djecu da žive i rade.

Treba tii***

***

Sarajevo ljubavi nasa

Pustite djecu u oba Sarajeva da zive normalno, dozvolite im da zive bez mrznje drugog i grugacijeg. Molim vas, pustite djecu da zive u miru. Ne trebaju nikome svjetionici, ne trebaju table. Djeci trebaju skole, zdravstvo, perspektiva. Ovi gradonačelnici nisu normalni, potpuni populistički idioti. Djeco samo gledajte naprijed, ne osvrćite se na prošlost

He763he

On je prešao crvenu liniju sinoć. Vrijeme je na vlasti u Sarajevu da ga sankcionišu

Ljiljani nisu sa Karpata

****

Lijepe riječi su ukras

***

Pavle

Ne znam u čemu je problem. Republika Srpska je činjenica, sa svojim atributima i znamenjima, uključujući zastavu. Čemu tolika nervoza,, mržnja, jad...?!

Dosta je bilo

Dosta je bilo mržnje i manipulacije dva gradonačelnika, pustite djecu da žive i rade u miru. Dosta je bilo zakuhavanja da bi se prikrile ostale rabote. Pustite djecu da zive u miru, pustite ih da se ne mrze. Dosta smo im oduzeli.

Tako je

Lijepe riječi su ukras

Par

Koliko su glupi pa cim se ***

Tako je

***

Dedan

Sram vas bilo

Daće Bog

Pričate gluposti, okrenimo se prosperitetu. Gradonačelnici zakuhavaju

Micky

E moj Ljubiša! Pojma ti nemaš ko si! Htio bi da budeš i pravoslavac i svetosavac a to ne ide skupa! Šta ce tebi pravoslavlje, drži se ti svoje terorističke sekte, ona će ti glave doći!

Micky

Sram vas bilo. Mislite na generacije koje dolaze, trebaju da žive u miru

Sara

Šta ćemo sa našim iz Unsko-sanskog kantona koji rade i studiraju u RS? Imamo sto puta bolju saradnju sa Banjalukom nego Sarajevom.

Micky

To su ti bivša braća, rođaci, kumovi...obrati pažnju na muslimanska prezimena, samo će ti se reći ka Dedan Djikane, ratni zločinac Goran Hadzic je sigurno "srpskog" porijekla?! Otkad su djikani hadzije?! Pola orezimena vam je turskog porijekla a 30% je promijenilo i izmislilo prezime samo da se ne moze povezari sa turskim korjenima. Zastavu vam je Sultan odredio, grb ste ukrali od Seldzuka, krst sa 4 ocila ste ukrali id Bizantije kojoj ste bili vazali i sluge i koju ste na kraju izdali i okrenuli se Osmanlijama. Pismo ste ukrali od Makedonaca a riječnik i pravopis od Bosanaca. Vi ste kulturna u civilizacijska bijeda. Kada su cionisti pisali o Goya-ma onda su na vas mislili očigledno. Ocigledno si ponosan sto pripadas istom narodu lao i oba ciganija sa estrade .

Haha

Vidi se da multietnićari nisu nasjeli na provokaciju.

Svakom ***

Sram vas bilo

Pozlatila ti se svaka riječ 🥰

Djikane, ratni zločinac Goran Hadzic je sigurno "srpskog" porijekla?! Otkad su djikani hadzije?! Pola orezimena vam je turskog porijekla a 30% je promijenilo i izmislilo prezime samo da se ne moze povezari sa turskim korjenima. Zastavu vam je Sultan odredio, grb ste ukrali od Seldzuka, krst sa 4 ocila ste ukrali id Bizantije kojoj ste bili vazali i sluge i koju ste na kraju izdali i okrenuli se Osmanlijama. Pismo ste ukrali od Makedonaca a riječnik i pravopis od Bosanaca. Vi ste kulturna u civilizacijska bijeda. Kada su cionisti pisali o Goya-ma onda su na vas mislili očigledno. Ocigledno si ponosan sto pripadas istom narodu lao i oba ciganija sa estrade . ka Micky

Bandido

Kake veze imaju ovi sto rade, pa nisu oni postavljali.. Pričate gluposti i uzimate samo sta vam odgovara. Kad se ide na Trebević nije problem, Sunnyland pun vazda, Crvena Jabuka krcata.. Kada gledate tako onda ne zaboravite pobrojano. Znaci nije do ljudi nego do lokalnih bagrem. Najveći medju njima je onaj Ljubiša smetlje pokvareno fashisoidno!

***

***

LJILJAN

***

***

***

Sale

Tako je

Dejan

Ooo hoće li ikad prestati provokacije sa obje strane? Ne postoji zemlja na svijetu koja nije ratovala, samo kod nas rat i dalje traje iako je završio prije više od 30 godina. Političari na ovaj način skreću pozornost sa nama mnogo bitnijih pitanja i tema od onih u kojoj boji će nešto da svijetli, poput cijena goriva, namirnica, prevoza i generalno standarda u lijepoj nam državi. To su stvari i problemi na kojima se ne radi ništa, samo se podebljavaju granice i ističu nekakve provokacije, pa onda kažu Bosna je mala država, jeste, ali koliko ih je malih i manjih od nas, pa su svi uspješniji i tako će ostati dok god budemo vodili tudje ratove. Svi ti gradonačelnici, predsjednici, zastpnici, odbornici, razne druge titule koje se kao javno pljuju i mrze, iza kulisa se izgrle i derneče. Imamo više glumaca na političkoj sceni, nego u pozorištima...i dok oni tako pale šarene lampice i uživaju velike plate i benefite, ti narode živi u bijedi i mrzi seve, svog komšiju i sve druge, jer eto neko je nešto rekao. S druge strane svi ovi propovjednici vjere, svuh vjera u religuja u BiH, zar im nije posao da mire, ujedinjuju i smiruju, zar to nije u duhu svake vjere? Ne, oni se odvažuju, ističu svoja mišljenja i šire mržnju. Sad nam smeta i muzika i pjevači, da li bi radije slušali pucnjeve i sirene za uzbunu? Toliko...

Vanja

Bolje bi bilo da razmisljaju o zivotnom standaru stanovnistva i Ljubisa i ostali u RS i Federaciji.

Vanja

Ne znam u čemu je problem. Republika Srpska je činjenica, sa svojim atributima i znamenjima, uključujući zastavu. Čemu tolika nervoza,, mržnja, jad...?! ka Pavle Ma Srpska i Federacija.imaju mnogo vaznijih stvari da rade da poprave standard stanovnistva.Cemo.sad skretanje paznje sa vaznijih aktivnosti.

/ Najnovije