Problemi GRAS-a se nastavljaju: Sarajlije jutros bez gradskog prijevoza

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

!!!!!

VLADO KS! MI SMO VASI TAOCI! OVO SE ZOVE KOLAPS GLAVNOG GRADA BIH!

robot

Rastjerati ove pogancere, dobro dezinfikovati, pa jovo nanovo! Nek ovi smradovi prodaju paprike filovane kajmakom!....i jos im provjeriti drzavljanstva!

NEK SE NOSE

Nek se nose više. Muka mi je od GRAS-a. Ne vozim se iz principa GRAS-ovim prijevozom već nekoliko mjeseci. Vozila su stara po 30 godina, i to donirana; prljava, nepouzdana, a vozači i revizori su toliko nekulturni i takve sirovine koje postaju najveće kukavice pred migrantima i krupnijim i opasnijeg izgleda muškarcima, dok pred djevojkama postaju najveće sirovine. Nek propadnu vala. Vrijeme je da dobijemo neki normalan gradski prijevoz koji sve zemlje svijeta imaju, a samo kod nas ne funkcionira.

Vvv

GRAS HITNO ZATVORITI, PRODATI, NEKA CTS ILI DRUGE FIRME TO RADE. GRAS VEC GODINAMA UCJENJUJE GRADJANE, TOLERISE GRADJANE, A VLADE KANTONA SARAJEVO SE SMJENJUJU I T O L E R I S U GRAS.. D O S T A NAM JE V A S.

/ Najnovije