Sarajlija se žali: Došao mi je enormno visok račun za struju za 8 dana korištenja

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pohvala za Radio Sarajevo

Svaka cast redakciji sto ima sluha za probleme gradjana i sto nastoji pronaci odgovore/ rjesenja problema.

Roki

Ne vidim sa slike ali jarane dobro pogledaj na drugom računu jesu li ti ubacili dug iz prethodnog a to se obavezno radi pa ti je cifra tolika kolika je...u drugom računu nije ti ubačena rtv taksa

Istina

Prvi račun je 85,22 i na drugom se on vodi kao dug. Kada se saberu ova dva računa 85,22 + 15,78 dobije se 101. Gospodin može i online se registrovati sa svojim mjernim mjestom i provjeravati koliko ukupno ima duga. Ovdje je sve jasno .

Standard EP

Roditeljima (penzionerima) dosao racun veci nego prosli, iako su manje koristili, jer se griju na struju, a krenule vrucine. Na kraju narednog mjeseca, provjerio sat i dalje manje ocitavao nego na racunu. Zalili se, rekli ne vracamo pare, ali cemo uracunati u sljedeci racun. To redovno rade, pogotovo na ljeto kad im idu kolektivni godisnji.

Banditizam DRZAVE je sto je dozvolila da se parazitsko-dezinformatorsko-propagandna tzv. RTV "ubaci" i sise krv...

Ja nemam ni radio ni televizor i ne trebaju mi, ali mi je nemoguce skinuti ih. A ubacili su se SAMI, prethodno ih nije bilo, od jednog izvjesnog mjeseca su poceli dolazit racuni sa ukljucenom parazitskom tzv. "taksom".

Izracunaj sam

Obracunajte sami sebi,mozete to. To radi mafija vise od 10 godina,ako prođe orođe Posto mi imamo puno nepismenog naroda to prolazi mafiji 100% na taj nacin kradu ovaj napaceni narod.i meni su to pokusali al sam ih ufatio u laži i s cistim dokazima kad sam rekao da idem napravit tuzbu protiv njih za deset minuta sve sredili i zovu me na mobitel da dodjem u kancelariju.izvinjavanu se njihova greska,nije greska jet puno se ljudi zali,ovo je uhodani sistem lopovluka,to bi trebale inspekcihe i sipa detaljno pritrest

Koli

Kod mene pola zgrade ne placa a ostali plaćaju duplo da se to nadoknadi,tako je i sa vodom uzas

Ft

Na struji ti niko ništa ne može ukrasti jer uvijek se obračun vrši novo minus staro stanje i u svakom momentu se može očitati sat. Kod gospodina očito nisu imali pristupa satu za čitanje pa su upisali paušalno a kada su uspjeli očitati onda su mu spojili račune jedan za dva mjeseca od 85 i drugi od 15. Kako je nenormalan račun kada je dobar ? Ovo je glupost objavljivati na portalu a ne provjeriti.

V

Ponasaju se kao da im je dedo ostavio firmu

Pravo i pravicnost

Ja nemam ni radio ni televizor i ne trebaju mi, ali mi je nemoguce skinuti ih. A ubacili su se SAMI, prethodno ih nije bilo, od jednog izvjesnog mjeseca su poceli dolazit racuni sa ukljucenom parazitskom tzv. "taksom". ka Banditizam DRZAVE je sto je dozvolila da se parazitsko-dezinformatorsko-propagandna tzv. RTV "ubaci" i sise krv... tu taksu je s racuna ukinuo sud prije 5 godina,al se niko nepridrzava i neprihvata sudske odluke.sud vazi samo za sirotinju.ovdje pravo uopste nepostoji.ovo nesmiju raditi al dok sda mafija vlada bit ce i javasluk i lopovluk

JA1

Ja ne znam kako i da li je doslo do neke greske a one su moguce. Sto se tice elektroprivrede i racuna oni i sarajevo gas su najbolji, uvijek sve tacno fakturisu i ako preplatis na slijedecem racunu je to iskazano.

Ivan

Vrlo jednostavno, kada ne očitaju stanje prenesu potrošnju iz istog mjeseca prethodne godine. Prilikom prvog narednog očitanja poravnaju stanje i može se dogoditi da korisnik bude u pretplati.

Miki

za tv predplatu od mene dobiju ***

/ Najnovije