Sarajlić o porukama Novalića i Hodžića: Ima mnogo Asima

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Div

Hahah, samo što nema afere bez ovog Asima.

Asim

Ima Asima ali je samo jedan pravi!!!!

asimespasime

samo zovite asima i sve ce vam zavrsiti ima veze i sa vanzemaljcima

Ja

Samo je jedan Asim prvi do Bakira...

Guest

nabavit crnca i za asima a i za sebiju

Guest

ima raznih Asima al u ovom slučaju Fikret je mislio na tebe. Govedo odvratno

!!!!!

Kakvo bahato i prljavo pljuvanje javnosti u lice! Smatraju nas maloumnim i retardiranim ovcame koje spremaju za eutanaziju! Fuj, kakva bljuvotina od "sile" koje ni tuzilastvu nije predao svoj mobitel, na njihovo trazenje. E narode, jadan li si!

Mumi

Jedan je sda bizon,lopov,narod zna.

Sasa

Posebno onih Asima koji su vezani za aferu haha

Ala

Majku li ti lopovsku!!!

Asim

Samo je jedan Asim konobar koji ima milionsku imovinu jer je prvi do Bakira. A da, covjek je bio ranjen u ratu i moze radi toga da krade i zavrsava prljave poslove, dok drugi ide u zatvor jer je sjekao drva da mu se porodica ne smrzne. Tuzna i jadna drzava!

Glavonja

Tako sam ja dobio posao. Otišao u općinu i rekao ,,poslao me Asim''. odmah sutradan dobio rješenje na neodređeno vrijeme. Kad sam im rekao da je Asim moj dedo iz Gornjih Bogovića kod Ustikoline i da nije ni u jednoj stranci ufatili su se za glavu.

/ Najnovije