Sarajki prijeti kazna do 1.500 maraka zbog nelegalnog bacanja otpada kroz prozor

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nis

Napokon da se stane u kraj ovim divljacima

Opsss loš snimak

Nije to ona. To joj je komšinica.

A-ha

Evo prilike da komunalnci naplaćuju kazne i napune svoju kasu.

emir

Molim vas lijepo da je kaznite sa max 1500 maraka

Ask

Protjerati odaklen je šljeglo.

adi

***

Guest

evo kod mene komsinica isto radi..svi joj iz Sarajeva ...gdje da pošaljemo ovi što nisu ŠLJEGLI..cirkus komentari

BiH

Nije to sarajka, to je seljanka koja je doselila iz selendre 92.

Guest

ja mislim da si to iz 45 seljačići titini. a potomci istih tih glume građane i kao ne znaju porijeklo da pitaš odakle ti je djed ( Romanija,Sandžak ,Ist Hercegovina itd )

333

Kada nema sistema vrijednosti, logicno je da se spiralno propada. Kada se svi sakrivaju iza gomile, stranke i religije, logicno je da nema nikakvog licnog osjecaja odgovornosti. Kada se licna odgovornost i osnovni osjecaj ljudskog zajednistva, ne laznog etnickog nego istinskog komsijskog i ljudskog, stavljaju na stub srama, jer je potrebno oprati sramotu sa, recimo, jednog Asima Sarajlica koji ima makar 8 stanova u Centru, logicno je da nam dan i noc pada smece po glavi.

legalno

Cuj ilegalno! Zar postoji legalno basanje smeca kroz prozor

/ Najnovije