Sarajka nakon vakcinacije u Beogradu: "Nisam zahvalna Vučiću, već građanima Srbije"

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Neko

Posteno, potpisujem.

Mirko S. Kojotovski

Vi kad navalite na jednu temu pišete po deset članaka na dan sedmicu dana. Pa što je dosta dosta je. Šta me briga šta je napisala ,,anonimna građanka'' iz BIH na svom twiter profilu ?

Sarajevo

Neka ste vi nama spasili anonimnu Sarajku, makar njeni najbliži ne preživjeli.

moke

Sto bi rekli Dalmatinci - nije govno vec se pas posra. A ko ti je doveo Vucica na vlast nego taj granicar i ti ljudi koji rade do najsitnijih sati?! Zahvali se ti Bakiru za vakcinu u Srbiji to ti je on sredio.

Slava Storonci

Po drugo dozu je treba poslati kod Šešelja.

Kralj

Ima tu i nasih para iz perooda 92-95

THOR

Dajte ljudi, manite se zlobe i ironije. Sta ste se narogusili, nista vam ne valja. Pustite. Zar niste svjesni sta nam je uradila ova azdaha sa sto glava, nasa vlast. Jugoslavija je razbijena od stranih sila jer im je smetala cetvrta vojna sila na svijetu na ovom geografskom polozaju. Rat je poceo prije skoro 30 godins a vi i dalje trubite ovaj ovo, onaj ono. Gledajte naprijed.

Hm

Gospođa nije u pravu! Gospodina Vučića je izabrao srpski narod. Ako negiraš njega, vrijeđaš Srbiju i srpski narod. A, pored toga, gospodin Vučić je zaslužan za uspjeg Srbije da nabavi vakcine svim građanima, pa čak i komšijskim zemljama koje ga i dalje mrze, i nimalo nisu zahvalne. Ali, bože moj, to je stvar kulture i kućnog odgoja!

Ko

Nije pošteno! Da nije Vučić odobrio, i nabavio vakcine, gospođa, i građani iz BiH ne bi dobili te vakcine! Tako da je pokazala nezahvalnost, a time i uvrijedila srpski narod čiji je legitimni i izabrani predstavnik gospidin Vučić! Po meni, veoma nepristojno od nje!

Hej

Zahvalna Beogradjanima koje niko nista nije pitao.... bas

Pametna Sarajka

Zahvalna gradjanima Srbije koje niko nista nije pitao... bas

/ Najnovije