Sarajevski taksista o gužvama zbog rekonstrukcije pruge: Poslije 16h nema radnika

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

.

Sad i taksiste pametuju o procesima vođenja kapitalnih projekata za KS. Postoji rok za realizaciju projekta, on nije probijen, i koji k...c ima taksista pametovati radi li se prije ili poslije 16 sati. Kad bi u ovoj zemlji svako radio svoj posao, a manje trošio vrijeme na pametovanje o tuđem, sigurno bi nam svima bilo bolje.

Xxxxx

Srbi si vršiti genocid ubijanjem...a domaći papirom i olovkom isto rade Pa zbog toga ni NJIMA NEĆE imati ko penzije zaraditi jer omladina ode što li zbog Dodika Covica što li zbog krađe i lopovluku tzv probosnjacki stranki na vlasti a naročito kako je trojka od Sarajeva selo napravila oprati i pomest ulica nisu u stanju a njihovim kritikama jer drugo ništa i neznaju kraja nema Da normalan čovjek povrati slušajući ih i gledajući

Kiki

Ja suplje Boze sacuvaj.umjesto da se raduje taksista sto ima vise posla on komentarise radovie na pruzi.kakav lupan

Koel

>Sad i taksiste pametuju o procesima vođenja kapitalnih projekata za KS. Postoji rok za realizaciju projekta, on nije probijen, i koji k...c ima taksista pametovati radi li se prije ili poslije 16 sati. Kad bi u ovoj zemlji svako radio svoj posao, a manje trošio vrijeme na pametovanje o tuđem, sigurno bi nam svima bilo bolje. ka .<<ne lupaj gluposti do 1 maja je trebala biti zavrsena do c vile a nije nijedna raskranica poceta a ne zavraena od ilidze ovi ce umjesto svije godine raditi 5 ako i tad zavrse nikad u kantonu nisu bili veci neaposobnjakovici na vlasti katasteofaaa

.

ne lupaj gluposti do 1 maja je trebala biti zavrsena do c vile a nije nijedna raskranica poceta a ne zavraena od ilidze ovi ce umjesto svije godine raditi 5 ako i tad zavrse nikad u kantonu nisu bili veci neaposobnjakovici na vlasti katasteofaaa ka Koel<< Rok je postavljen za projekat pruge do ČV, a ti tvoji SDA-ovski "rokovi" služe samo u svrhu stvaranja pomutnje jer ne možete gledati da se radi nešto što vi niste bili u stanju pokrenuti u preko 25 godina. Nećete više, zapamti, narodu je došlo iz d...ta u glavu.

Adi

Svi kmece skupo gorivo, a ceste od 8 do 23h preci ne mozes, dabogda bilo 20km litar da ova seljadija proseta malo

/ Najnovije