Sarajevski studenti među stjenicama, bez tople vode: Traže od vlasti više ulaganja u domove

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Jovan Hadzijusufbegovic

Neka vas malo poguraju Uk i Bosnjak.Oni imaju primanja po 5 hiljada mjesecno.Ali lezi vraze.Znate sta ce vam reci." Sta hocete za 3 stoje i da se grijete i da jedete.E nece moci.

Podrska studentima

Strasno, ovo nisu dostojni uslovi ni za zivotinje, a ne za studente. Prodajte jednu limuzinu politicara, i mozete renovirat cijeli dom. Ionako im sluze za voznju ljubavnica, a ne za funkciju i posao za koji su placeni

Komentar

***

Zato

>>A zašto bi Vlada Kantona plaćala smještaj i hranu za studente iz drugih kantona?! Ako ti kantoni ne žele da plaćaju/participiraju za obrazovanje njihovih studenata, neka Vlada KS uloži sredstva i otvori dva hotela sa 2 zvjezdice i biće puni, svakako želimo razvijati turizam. ka Komentar<< Sto je jedna drzava b u dalo i ako neces da ti ljekari i inzinjer bjeze iz zemlje to se treba rijesiti i studentima obezbijediti na drzavnom nivou normalne uslove.

/ Najnovije