Sarajevski profesor: Schmidt direktno podržava Dodika i Čovića

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

NKZenica

Profesor Zlatko Hadžidedić je upravu. Evropa nema riješenje. Taj hladnovkrvni ubica djece u Sarajevu fašista u suknji - ANgela Merkle nije nikada priznala Genocid u Srerenici odnosno u BiH. A svome bratu Vladimiru liže prkno i ispunjava želje da nebi Njemačka ostala bez plina. "Čekaj magarče dok trava naraste" je poruka iz Brisela!

kinez

SAD VAM NI ON NE VALJA. PA STA VI MISLITE KAKO DA ZIVITE??? DA VLADATE KAO SRBI U BIVSOJ JUGI.PA RADI TOGA JE IZBIO RAT! !

BH Fan

Ljudi spremajte se za rat, makar kao Finci malo robnih rezervi u spajz, a do tad mozemo svi malo pomoci i ne kupovati proizvode is Hrvatske, Srbije, Slovenije....

Profesor je potpuno u pravu

Sve ovo i ptice na grani znaju da Schmidt podrzava veliko-drzavnu Hrvatsku politiku i teznju Hrvatske za secesiju Bosne i Hercegovine te pripajenje jednog dijela BiH Hrvatskoj a drugog dijela BiH velikoj Srbiji! Narod u BiH je blesav i sve to samo slijepo i nijemo posmatra! Narod je naucen da se s njim manipulira. Ispiranje mozga je taktika sa istoka i zapada koja je uspjela! Jadan je ovaj bosanski narod!!!!!

Nikolica s prikolicom

OJXAAA...:))

Nikolica s prikolicom

Mišljenje je kao d*pe, svi ga imaju.

Gost

E blago nama sa ovakvim profesorima! Ako bi tebi bila po volji islamska zemlja, onda bujrum na Bliski Istok, sretan ti put.

Veritas

Tako je profesore, svi koji ne misle kao Vi iz Sarajeva su nacionalisti i fašisti, samo oni koji podržavaju Vašu građansku opciju su kosmopoliti i europejci, a mi ostali smo fašisti, nacionalisti i sl. zato što sumnjamo u Vasu demokratičnost i prava koja cemo imati u toj gradzanskoj.

Nikolica s prikolicom

Država ti je onaj teritorij, voda i zrak iznad, koji si u stanju suvereno braniti s vlastitim sigurnosnim snagama. To proizilazi iz definicije države i tome se nema što dodati, ali se iz toga može dosta toga naučiti. Pokrij se s jorganom koji imaš, što bi narod reko.

Guest

Guest Pa sto mu vi koji mozete sa njim ne razgovarate o tome. Zuti-Bakir nece,jer on ima suprotne zelje da bude poglavica Bosnjaka iako svi nisu za njega ni glasali dosta glasova ukradeno stara taktika lopova tri.

Guest

Guest Angela Merkel je tako rodjena bez empatije. Dar od prirode da ne nabrajam pametan sve vidi i razumije.

/ Najnovije