Sarajevski profesor o stradanju mladića Farisa Pendeka (19): 'Ubijen je on i svi oko njega'

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pera Djetlić

Cijenim profesora, ali pobogu...jel' stvarno toliko bitno da se njegovi postovi o svemu i svačemu prenose kao vijest svaki dan?

Mametnuti

NIJE NAS VECA NESRECA OD DEVEDESETIH POGODILA, NEGO OD DANA KADA NAM JE DINOKIO ILI ADZIA, NA FUNKCIJU POSTQVIO SVOG RODJAKA IZ ROGATICE.... SAMO FAMILIJA I RAJA... U BISE NAS NASI, AG RESOR NIJE MOGAO!!!

Promatrac

Ne znam kako kao prosvjetni radnik,majka baka da prihvatim stradanja neduzne mladosti,ne znam kako podici svijest nase slijepe,gluhe i bescutne vlasti i onih koji je kao takve biraju.Prave se da se nista ne dogadja,a dogadjaju se uzasne stvari koje ne sankcionisemo,koje nam vise pod kozu ne mogu stati.Dragi profesore,nastavite tako.Imate podrsku nas manjine iako nas sredina osudjuje sto reagiramo.Ali,za sada je jedino to moguce.Neka je sretno nama i nasoj mladosti.

Promatrac

***

Pera Djetlić

Jedna od onih na koje sam mislila dok sam pisala.Pomislite li kako spavaju,kako zive majke te djece dok vi osudjujete one koji takve dogadjaje osudjuju.Jedan je od rijetkih koji je kompetentan. ka Promatrac Bojim se da niste shvatili. Nije problem što osuđuje ubistvo već što ga novinari promovišu i citiraju za sve živo i svaki bogovetni dan, k'o da je izmislio svo znanje ove planete i k'o da nemamo nijedan autoritet ni u jednoj oblasti osim njega.

Rajvosa

Šteta. Šta je sve moglo biti od njega. Mogao je biti doktor, političar I ko zna šta. Šteta što policija nema ovlasti da udara I bije pa da se svi boje. Ovako kad I kriminalci I normalni ljudi imaju ista prava, teško da se situacija popravi.

Šiptar

Gdje je NERMIN NIKŠIĆ da proglasi dan žalosti?! KAD JE BILA TA PUCNJAVA U BEOGRADU BIO DAN ŽALOSTI? ŠTO SE SAD NE PROGLASI DAN ŽALOSTI?! SRAMOTA!! BRINE SE ZA SRBIJU. A U NJEGOVOJ ZEMLJI SE OVO DEŠAVA!!!!!!!!

Hfyhtgbnu

I sad cemo ovako 5-6 dana max a onda ko da nista nije bilo.Profesori, influenserice, glumci, pjevaci, k.... i palci. Pa jel vas sramota jer i vi ste i svi smo mi ovome doprinijeli.

Borac sa kauča

Cijenim profesora, ali pobogu...jel' stvarno toliko bitno da se njegovi postovi o svemu i svačemu prenose kao vijest svaki dan? ka Pera Djetlić A o čemu ti da se piše?

/ Najnovije