Sarajevski klub uveo mjere: Ulaz uz negativan test ili dokaz o vakcinaciji

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Jest, al u Limburgu mjesecu!

Jedna od lijepih priča iz Sarajeva o kulturnim radnicima

https://radiosarajevo.ba/metromahala/kultura/miki-trifunov-u-malom-selu-gdje-sam-roden-knjiga-nije-bilo/433057

Zajko

Koji je garant meni sa negativnim testom da me nece zaraziti covid pozitivan a revakcinisan koji je usao bez ikakve provjere u taj jedan sarajevski klub?

Z

Ovi sa ovog portala su olos samo pricaju ono za sta ih placaju

Guest

a gledaj bruda komentatora, šta je šta pjenite, valja vam se vakcinisati, sad će da vas čipuju brude

ma hajte molim vas

Koji je to klub? Ja bih novinaru dala jedinicu, sve je rekao ali nije rekao koji klub u Sarajevu.. dajte ime da znamo da ne idemo tamo cisto zbog diskriminacije, jer ne zelimo da nas legitimisu napuhani kriminalci ni na kakvim ulazima..

a pusenje?

u nepoznati "privatni sarajevski klub" ne mozes nevakcinisan, ali zato mozes pusiti do mile volje, uprkos zakonskoj zabrani..

/ Najnovije