Sarajevo večeras treći najzagađeniji grad na svijetu

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nedim S sad slavi negdje u Engleskoj

Za njega je sve rekord vrijedan lajkova.

mašala!

čuvateno i neka plaho dobra vijest. poturi, duboko dišite. seljoberi, gume kamiona čuvajte za snijega i ovako je dobra hava.

mašala!

***

ma žao mi

kineza i pakistanaca.

Nigdje nije cisce nego u Sarajevu

(Reuf)......

Suzy

Da li je iko ikad od ovih na vlastii uopšte pomislio da treba nešto uraditi po ovom pitanju? Ne vjerujem!

LJUDINA

PA VI STE GA ZAGADILI SVOJIM PONASANJEM

Nazalost, nista novo za SA.

To je uvijek bilo. I prije 50 godina, a i sad je. A uvijek ce i biti. S jedne strane polozaj u kotlini sa ne bas previse vjetra da to ispuse, s druge strane sirotinja na generalnom nivou - tu se nema para za tehnologije (I GRIJANJE!) koje manje zagadjuju.

/ Najnovije