Sarajevo Taxi o navodima da je njihov vozač divljao po Sarajevu: "Apsolutna neistina"

4
Radiosarajevo.ba
Sarajevo Taxi o navodima da je njihov vozač divljao po Sarajevu: "Apsolutna neistina"
Radiosarajevo.ba / Ilustracija - uviđaj

Na društvenim mrežama osvanuo je jedan nesvakidašnji snimak vožnje nesavjesnog vozača koji je napravio niz prekršaja po ulicama Sarajeva.

On je na Ilidži u blizini jedne benzinske pumpe kombijem marke VW vozio po pješačkoj i biciklističkoj stazi, da bi nakon toga napao dvije ženske osobe koje mu se nisu htjele skloniti sa puta.

U javnosti su isplivale nezvanične informacije da je riječ o vozaču Sarajevo Taxija, zbog čega su se oglasili iz ovog Udruženja za portal Crna hronika i jasno demantovali ove navode.

Portal Radiosarajevo.ba traži novinarke/novinare

Portal Radiosarajevo.ba traži novinarke/novinare

Evo šta su rekli o ovom incidentu:

Prepoznajete li bahatog vozača iz Sarajeva: Nakon vožnje po pješačkoj stazi, napao dvije djevojke

Prepoznajete li bahatog vozača iz Sarajeva: Nakon vožnje po pješačkoj stazi, napao dvije djevojke

"Prije svega naglasili bismo da osoba navedena u tekstu nije član našeg Udruženja i na istog smo bezbroj puta upućivali prijave MUP-u te slali razne dopise i ukazivali na probleme koje dotična osoba pravi u saobraćaju, strankama ali i našim vozačima.

Također i Inspekciju smo upoznali o tom vozaču jer zbog istog smo u više navrata imali problema, tako što je naplaćivao astronomske cijene i potkradao mušterije, te su oštećeni vjerovatno misleći da je riječ o našem članu pozivale Dispečerski centar i iskazivale nezadovoljstvo.

S obzirom na to da je riječ o 'divljem taksisti' koji blati ugled ovog grada, ali i ostalih časnih i poštenih taksista, a i uz pomoć Vaših čitatelja i dokaza iskreno se nadamo da će vaš tekst ponunkati nadležne da reaguju na pravi način", izjavili su iz Sarajevo Taxija.

Portal Radiosarajevo.ba je kontaktirao sarajevsku policiju kako bi saznali više detalja, no oni su nam rekli kako u svojim evidencijama nisu zabilježili ovaj slučaj.

Pogledajte papka u Sarajevu. Prvo je vozio pješačkom i biciklističkom stazom, a onda je napao djevojke koje mu se nisu sklonile sa pješačke staze. Dokle ide papanluk u Sarajevu #crnahronika Ilidža 8.8.2020 17:15h

Posted by CRNA Hronika BIH on Tuesday, August 9, 2022

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije