Profesorica zaboravila isključiti mikrofon, studente nazvala pogrdnim imenima?

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Eto

Neka neka. Oduvijek se ovdje studente ponizava, obespravljuje I iskoristava. Znas, on(a) studira, zavrsi, zaposli se da te poducava, pa te gazi I gazi sve dok moze hodati. Al svugdje tako.

Infidel

Nelegalno prisluškivanje. Tuži ih, docentice.

Gost

Eto nam najboljeg primjera ko nam uci djecu na fakultetima!! Jadan je riječnik ove visokoobrazovane docentice!! Teško joj raditi, umjesto da sama ponudi dodatne termine da djeca stignu- izgubljeno!! Sramota!!

JA1

Al gledaj profesorice, hahaha, pa ja ne bih sebi dozvolio da mi kuja ista predaje. Studenti su previse dozvolili, stalno im SDA bira predsjednika studenata i oni sute.

Guest

Kako li je ova starleta postala docent?

nasvasta

Kuji fali dobar ker.

GloBUS

Bolje raditi na ovom fakultetu nego u parlamentu.Kad se tu usidriš kao u najboljoj luci. Dekan nedostupan, otišao na skijanje ili probava nove tehnologije.

OSLOBODJENJE JAVLJA?Onda je ovo jos jedna "afera" u reziji Njihove stranke i SDP...

Kad su u pitanju Bosnjaci-to su AFERE o kojima se prica mjesecima,godinama a kad su u pitanju Srbi i Hrvati, onda se to samo POMENE , i nakon 5 minuta skloni sa naslovnice, mada se radi o medjunarodnom kriminalu teskom milijardama eura(Aluminijski kombinat,Tegeltija(a ovdje se i dalje prica o Asimu mada je Tegeltija prvi covjek pravosudja ili valjda bi TREBAO biti)Ikone i slicno..zato ja ovome ne vjerujem...

Triti Papa

Sav problem je u ideji da se za 20-ak dana nadoknadi sva propuštena nastava i obave ispiti. Zanimljivo je da to nikome ne smeta. Ovoj osobi je najpametnije bilo da uopće ne mijenja bolesnu kolegicu.

/ Najnovije