Sarajevo postaje veliko žarište: Trocifren broj pozitivnih, na Podhrastovima 63 osobe

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nema korone

Bitan je samo rad, obrazovanje i prezivljavanje, korona ne postoji. Maske i vijesti o umrlima samo koriste da nas kontrolišu i u sa tim vijestima prekriju tajno uvođenje 5g mreže koja će nas definitivno porobiti. Krediti su mala maca šta je 5g!

Guest

Vidim izvještaje Vam daje i dalje prof. Izetbegović. Zar ona nije u samoizolaciji?

Ggg

GOSPODO, KORONA POSTOJI, ZABORAVITE BUDALASTE LAZI DA JE NEMA, OBOLJELO JE MNOGO, KRIZNI STABOVI, ZATVORITE GRAD, ZABRANITE SASTANKE U SVIM USTANOVAMA, NEKA SE RADI OD KUCE.... ODOSMO U PM.

Ddx

Nema korone 18. 10. 2020. u 11:29:17 0 2 Bitan je samo rad, obrazovanje i prezivljavanje, korona ne postoji. Maske i vijesti o umrlima samo koriste da nas kontrolišu i u sa tim vijestima prekriju tajno uvođenje 5g mreže koja će nas definitivno porobiti. Krediti su mala maca šta je 5g! Ti lazes, ko te slusa,, mislio bi istina. Ko tr poslusa, nagrabusio je

Krk

Ukrajinski fitness influenser Dimitrij Stuzuk preminuo je od posljedica koronavirusa, samo nekoliko sedmica nakon što je pratiocima tvrdio da ova bolest ne postoji, piše "Sky News".

Seka

Dragi sugradjani,mirno spavajte! Ovi Podhrastovima su otpisani! Tac!

Seka

Dok je mene vas nece biti! Neko mora platiti moje neznanje!

/ Najnovije