Sarajevo: Pogledajte dolazak Atifa Dudakovića na Sud BiH

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hrabri gazija!

Fala ti generale sto si zaustavio zlocinacku srpsku vojsku!

Ma kakvi, nista to, on je NEVIN! :))

Samo bezveze trosite narodne pare za farsu od sudjenja. Pustaj ga odmah i zatvaraj lokal!

m.tvica@ppf.unsa.ba

Dodik bi šamarao Muslimane kada se oglase, Zvezdare prave vatromet u srpskim bojama na mostu u Lukićgradu, *****ci šenluče nekažnjeno po Srebrenicii, uriniraju nekažnjeno po džamijama... a heroj odbrane protiv velikosrpske agresije i glavni zasluženi što velikosrpske snage nisu napravile još jedan genocid... u Bihaću, ide na Sud. I onda se čudimo kada narod počne uzimati stvar u svoje ruke. Narod je željan pravne države.

Samo hrabro i ponosno

Heroju nas baš onako kakav si bio u borbi za oslobođenje države i naroda.Bog gleda i bog će ti pomoći jer nisi bio zločinac ni izdajnik već naš spasitelji borac za slobodu časno i pošteno.PONOSAN BUDI SINE DOMOVINE BISNE I HERCEGOVINE.UGLEDAT ĆE MO SE NA TEBE I TVOJE HEROJSTVO

Guest

Bagro, tko ce vas braniti sutra mozda *****ci?

Guest

Samo naprijed Generale mi smo na strani istine koja ocigledno drugima smeta

Savoborac

Sda general kojem nije problem sto mu borci nemaju hl**** da jedu i sto ih prevarise certifikatima pokrase im fabrike i kao prioritet u zaposljhavanju od 96te uvedose svoje sestrice i amidzice i stranacke ljige. Uvedose u pravo podrumase s radnom obavezom i ostale ljige te cifrom od 500000 obezvrijedise prave ratnike.Fuj generale

U

***

Hercegovac u Bosni

Tako je to kad se pljacka i uhljebljuje a ne gradi sistem i država.Onda dodju politicki piuni u sudove i sprovode Sanu politiku i SPC politiku. A by the way nemam nista protiv da svi odgovaraju za zlodjela. Ali po pravdi ne po politickoj agendi.

/ Najnovije