Elek tvrdi: Sarajevo ostalo bez plina; Evo šta kažu iz Sarajevogasa i Toplana

/ Komentari (27)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Role

+ovna +etnička ostala i bila

Moel

Ovo dok ne oslobodi se privremeno okupirano podrucje vojnim sredstvima ovi cetalji nece se smiriti

SAMO RECIPROCITET

U SVEMU !!!

ajde marfi,

***

Svinjolika pavijančina Neđeljko Elek

Jel to onaj rundov s onom seljačkom lobanjom što prijeti policajcima ispred Suda BiH?? Dodikov miloklizni istraživač debelog crijeva? Ja koji je ono šugo braćo mila! Pa NJEGA bi klao mjesec dana, ne ni zato što je fol nakav Srbin ni što je neki šatro postratni profiterski lopov nego što je PAPČINA ona rundava s dna kace uhhhhhh ...... Joj ELEKA uhhh...... KAKO bi ga ubijo polaaaako polaaaaako ufffff .......... sve svoje prangijo ono seljačko ogavno .... ONO se, ono, Miloradu uvuko u hemoroide da mu malo namakne para da ovaj začepi penzionerima dugove jer su mu računi blokirani pa da mu ono ON sad valja....UHHHH ELEKKKKKK .....Oj mati mila kako bi ga priklo ko horoza đuđana uhhhh... A bogami i onog polupismenog Ćosu ...uhhhhhh ..... Ma poltroni su najgore smeće, ništa su ovi glavni, debelocrijevni uvlakači su najgori !!!

Hoće Marfi hoće

naprdi svojim bošnjo-talibanima,... ka ajde marfi, * naprdiće vam kad vam bude rampa ujutro u 7 kad pođete na posao u Sarajevo, ništa se ti ne sikiraj, samo tako nastavite, još malo samo ...

Sarajevo

Zavrni vodu zabrani rad radnicima iz genocidnog entiteta

MA SAMO !

Recipročno, u svakoj i najmanjoj sitnici. Samo isto...laganini .............. *Uz napomenu za svinjski okot Egzodus ponovo: IZ BOSNE NEĆETE ZEMLJE NI NA OPANCIMA PONIJETI. NI GRAMA !!!!!

Elek

***

Alo bagro

Može im se sty hoce,niko nista

Četo

***

6r7f7f

Zatvorite vodu Lukavici večeras

Bosanac

CKEPI s*** srbi demonstriraju silu

Elek je

***

071

Ako nisu zavrnuli u podne, treba im traziti nadoknadu stete za uznemiravanje javnosti i nastale troskove.

Izgleda jos mnogima nije jasno da

klocnu treba rasformirat... A sta ces, ima tvrdjih glava, tvrdih kao da im je unutra klocna.

***

***

***

***

Dodji

Ovo dok ne oslobodi se privremeno okupirano podrucje vojnim sredstvima ovi cetalji nece se smiriti ka Moel Cekam te.

***

***

***

***

MasPater

OK, onda potrošači neće više plaćati ništa pa se ebnite malo i vi i SNSD goveda. Gdje su sada OHR i ambasade, kao i trojkaška gamad?? Bolje vam je riješite ovo nego da ga građani riješe.

???

Zatvorite vodu Lukavici večeras ka 6r7f7f Istočno S. ima svoj vodovod i dovoljno vode bez restrikcija. Kada je kriza u Sarajevu, oni nam prepuste dio svojih zaliha. Koji ti je budalo?

Izgleda jos mnogima nije jasno da

***

Niste skontali

Plina nema ni u Ist. Sarajevu.

robot

koliki degenerik moraš biti da režeš granu na kojoj sjediš. stavandic ce im isplatiti plate za august... iz budjeta rs :)

Ma gotovo je, ovo je pocetak raspada

nakarade od tzv drzavice.

/ Najnovije