Sarajevo: Oglasili se organizatori sutrašnjih protesta ispred OHR-a

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

đez ba babetina iz srbije?

šta ti imaš sa drugom državom, tzv. bih u koju si se ko is la mistička kuga dovukla, haaaaaaaaaaa?!

Rijasetov krug 99 SDfA gradŽana

mobilizacija najvjernijih gladnih SDfA ovaca ce za cvaju drzati parole k’o nekad Titine

Mostar

Boni procitani ste i pusteni niz vodu. Nemojte se dalje blamirati

krug 99 mlohavih osunećenih ćuuuna!

predvodi hin veleizdajnik sutorine, od crno*****aca odlikovani ad'l pr.dović, zajedno sa onim mladim terorstom majmunskih ćuba,...oćel doć seka-bez-diplome ogrnuta zastavom strane države varta.

Uvijek ista politika i pristup.

SDA uslika neku babus****, bila ona majka, bila aktivistica, nebitno, dolje izbaci dva tri slogana i misli nesto ce postic. Pa nismo glupi! Znamo ko je kocnicar BiH, znamo ko lansira proteste ispred OHR-a, noorod sve znooa.

5tu7 oni izgz im j

Ako ste nezavisni intelektualci sto se petljate u promjene.sda lopovsko teroristicka banda ce sutra istjerati svoju stoku da bleji.nepitate se sto vam je pola naroda gladno,sad treba policija izici i rastjerati lopovsku bandu,kad ste znali tuci demob borce na protestima,sad iziđite i tucite sda uhl****, lopove,podrumase i te takozvane sda intelektualce pendreke u ruke i na posao.

Iscerat ga

Sutra treba nastupiti sto jace i u sto vecem broju i istjerat to nacisticko smece.

A vratit jelda Inzka ili Petritscha, jelda? :)))

Sutra treba nastupiti sto jace i u sto vecem broju i istjerat to nacisticko smece. ka Iscerat ga

a tek smo vas počeli prcat

mi hrvati!

MIKI

GLEDO SAM ZORNJICKU NA N1 ONA NEMA DVIJE CISTE U GLAVI DA ISTA ZNA NEBI SE ZALAGALA ZA GRADJANSKU BIH NIKAD JE NECE DOBIT

/ Najnovije