Sarajevo: Evo kako provjeriti da li ste na biračkom spisku u Općini Novi Grad

Radiosarajevo.ba
Sarajevo: Evo kako provjeriti da li ste na biračkom spisku u Općini Novi Grad
Foto: AA / Ilustracija

Općinska izborna komisija Općine Novi Grad Sarajevo i Služba za lokalnu samoupravu, obavještavaju građane Općine Novi Grad Sarajevo, da će u periodu od 18. jula 2020. do 
17. augusta 2020. godine u Centru za birački spisak (zgrada Općine Novi Grad Sarajevo, ulica Bulevar Meše Selimovića br.97 – šalter sala) i u svim sjedištima mjesnih zajednica na području Općine Novi Grad Sarajevo, biti izložen Izvod iz privremenog biračkog spiska za Općinu Novi Grad Sarajevo za Lokalne izbore koji će se održati 15. novembra 2020.godine.

Svi građani koji trebaju provjeriti da li se nalaze na biračkom spisku mogu se obratiti svakim radnim danom u vremenu od 8 do 16.30, u Centru za birački spisak (telefon 033 291 341) ili u sjedištima mjesnih zajednica na području Općine Novi Grad Sarajevo.

Istovremeno, navodi se u saopćenju, pozivaju se birači koji imaju status raseljenih lica da mogu promijeniti svoju biračku opciju podnošenjem zahtjeva lično u Centru za birački spisak do 1. septembra 2020.godine, koji se nalazi u zgradi Općine – šalter sala.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije