Sarajevo bi uskoro moglo dobiti ulicu Billa Clintona

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Jednostavno je

Umjesto titova treba biti Klintonova. Ima li dodatnih pitanja ?

Još jednostavnije

Možda umjesto Svetosavske ili Srpskih Vladara, Tita ne diraj.

@Jednostavno

Pa jest, Clintons se na bosansko izgovara Klintonova (hi hi hi).

*

Okrečiti vi ne možete ono što je Tito napravio klošari. I mrtav vas Tito hrani, bagro nacionalističko fašistička!

@Jednostavno je

Tako je, nek bude Klintonova, na kraju krajeva politički beograd treba biti progonjen zbog mirnodopskih genocidnih aktivnosti nad svojim sugrađanima rumunima, bugarima i mađarima između ostalog.

dP

Treba mu zahvaliti za Dejton :D

Optužnica za politički beograd

Prijetnja za vrijeme EYOF 2019-e.

Guest

Guest I treba mu dati i on je dao bosanskim pravoslavcima pola Bosne.

071

Hajmo opet biti malo snishodljivi prema nekome ko je bio na čelu države koja također nije dozvolila da se ABiH naoruža sve do tajnog dogovora sa Rafsandžanijem i Tuđmanom 1994. godine, guslao sve do pred svoj drugi izlazak na izbore o intervenciji, a zatim nam udijelio smeće od Daytona. Za nas (a i mnoge druge) su kosovski Albanci izmislili politiku. Ulica američkih građana, koji su pred izbore 1995. godine u SAD-u masovno stavljali Bosnu na prvo mjesto kao vanjskopolitičko pitanje pa se ovaj intervencije uhvatio u predizbornoj kampanji, e to može.

Parodija

Hahaha, jel' to onom lažljivcu i silovatelju! Pa Sarajevo baš zaslužuje takvoga u svom lažljivom i zaostalom nazovi- gradu!

Hehe

Ma hajde bolan, jedan silovatelj i lažljivac manje više u Sarajevu! Neće se ni primijetiti!

pljuc

sto se mene tice, ne treba nam!

/ Najnovije