Saradnja svećenika i islamske omladine u Sarajevu: Okrečena ograda

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

JA1

Islamske omladine, molim?

Lijepo

Sto vise lijepih stvari, to bolje

Duduk

Taman da imaju dijaspore patriote šta da rade kad dođu u BiH na odmor. Il ovo što je još malo ostalo dijasporaca da se bace u akciju(išarat danas sutra već putu dijasporu)

Naivni

Islamske omladine, molim? ka JA1 Što se čudiš! Islamsko Sarajevo mora imati islamsku omladinu! A strancima palamude kako se oni , tobože, zalažu za građansku BiH!

Duduk

Lijepo; Tako je ova me vijest baš obradovala. I zato što ljudi svataju da jedni bez drugih ne možemo i da mržnja nije rešenje. APLAUZ OD MENE OMLADINO

Da

Islamske omladine, molim? ka JA1 Organizacija u sklopu Islamske zajednice

Promisliti

Islamske omladine, molim? ka JA1 Što se čudiš! Islamsko Sarajevo mora imati islamsku omladinu! A strancima palamude kako se oni , tobože, zalažu za građansku BiH! ka Naivni << Heh čuj Islamsko Sarajevo! Grad bez ikakvog predznaka, u kojem možeš uživati koje god da si vjere, bez da te neko provocira i udara! Tako je vazda bilo! Je li ti krivo što je grupa muslimana odlučila pomoći komšijama katolicima?

Duduk

Heh čuj Islamsko Sarajevo! Grad bez ikakvog predznaka, u kojem možeš uživati koje god da si vjere, bez da te neko provocira i udara! Tako je vazda bilo! Je li ti krivo što je grupa muslimana odlučila pomoći komšijama katolicima? ka Promisliti<< Slažem se sa tobom za sve što si rekao ništa nije loše što se pomaže. A ovi takozvane patriote će se uvjek buniti i prosipati mržnju i to pretežno oni koji nisu nikog izgubili, prootjerani osjetili rat mrze a zašto neznaju ni oni(čast izuzecima koji su stvarno izgubili i doživjeli)

/ Najnovije