Sanja Vulić: 'Tražimo smjenu Zukana Heleza, vi ste ti koji ucjenjujete'

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pa možete se dogovoriti

Vi smijeniti dodu a ovi heleza. A i ti bi mogla odskakutati

Mali Kosta

I mali Kosta samo se sa ocem igrao i ništa više. Ali, ne lezi vraže, posta najveći i najmlađi terorista na ovim krajevima koji je prošao specijalnu obuku u tzv. "nepostojećim kampovima". Tako isto i ovi ne postoje. Zukane istjeraj do kraj. Pokaži da ravnogorci treniraju i dalje i pripremaju novo klanje.

Guest

***

Sena

Kosi ti kozo da smjenu gratis eleza nisi ga ti izabrala ****,, eleza kucko

AntiGTrs

Sanja jesi li ovo sama smislila ili ti je trebala pomoć?? Paščadija SNSD-a bi da postavlja neke uslove? Odprlitaj!!

Vua

Uvjek se isti oglašavaju. Njih 4, 5. koji ili imaju koristi ili oraha u džepovima a ostali članovi SNSDa više ne podržavaju Dodikovu politiku ali se ne smiju javno oglasiti.

Lignja

Bla, bla, blaaaa, ono nešto traži. I mi ćemo tražiti svašta nešto. I da, ucjenjujemo, vidjeli od vas.

De mi reci Sanja

Kako se ti molis svom bogu? Je kleknes?

Upamet

Preko 70% gradjana BiH voli svoju drzavu i slavi njene praznike. Ovi sto ne vole drzavu su insajderi, drzavni neprijatelji, borci za Hrvatsku i Srbiju. To su sljedbenici čtn i ust. Njihovo srbovanje i hrvacenje je produkt nacionalizacije stanovnistva KraljevineSHS. Jugoslavije odavno nema! Nema budicnosti mrziteljima u ovoj plemenitoj Bosni. Nemaju Srbija, Hrvatska i Turska iseljenistvo (dijasporu) u BiH!! Ogromno iseljenistvo ima BiH u njima! Ima li ijedan BH politicar hrabrosti otvoreno u kameru i facu kazati drzavnicima Hrvatske i Srbije “Nemte vi iseljenistvo u BiH. Sto se petljate u nase unutarnje odnose. BH katolici i pravoslavci nisu narod Hrvatske i Srbije. Muslimani nisu iseljenici Turske. Sto se ustavno ne skrbite o Gradiscanskim ili Americkim hrvatima ili Luzickim srbima?” Slicno je na TV porucio u mandatu VP Valentin Insko! “Nema Hrvatsa dijasporu u BiH. Nije to vas narod!”

Damir

Treba da se napravi anketa dali bi ste gledali ovu gusku u kakvoj zoo-pornjavi.

DoDICKgenocidas

I mi trazimo smjenu svih sa Americke crne liste! Lp

BAGRA IZ SNSD-a

Ovo je taj trenutak.. Treba se konačno probuditi i krenuti u obračun protiv te SNSD bagre! DOSTA VISE PRIJETNJI KOJE SLUSAMO IZ DANA U DAN! DOSTA VAS JE VISE PRIMITIVNA BARGO!

BiH

Ko si ti prasice da tebe neko sllusa, treba trojka traziti tvoju smjenu.

***

***

sanja balije rastura!

samo nastavi draga sanja!

Sanja

tebe i spiglo mrzi.

***

***

Ljiljan:***

samo nastavi draga sanja! ka sanja *****e rastura! OVOJ ***E ZAFALIO FIN I ĈIST *** KOJEG JE REDOVNO "OBALJIVALA"SADA GA NEMA PA JE MALO NERVOZNA!

BAD

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije