Sanja Vulić ponovo psuje ispred Suda BiH: 'Oni će nas sve pobiti'

/ Komentari (33)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Role

Toliko mržnje, tačno se fizički počinje izobličavati kao i dodik. Mržnja se manifestuje na najneboičnije načine pa tako i ova jadnica. Vjerujem da će zbog ovih uvreda suda i sutkinje odgovarati makar i simbolično. Mi Bošnjaci nećemo ići tim putem i na uvrede odgovarati uvredama, ne nemojte to raditi. Samo dostojanstveno a odgovor će dobiti svi oni ako bude trebalo na drugi način ako budu krenuli kao 92'.

Padaj silo i nepravdo...

Kada se sretno spoje Tourettov sindrom i ravnogorska lobotomija, dobiješ lik i djelo- Sanje Vulić. I opet je uspjela pobjeći iz azila posebne ustanove i preskočiti terapiju!

KOMENTAR

Gospodja.

Sarajevo bih

Pa ljudi moji,gledaju li ovo bezmudi tuzioci,ova spodoba je opasna po normalan svijet to treba na neuropsihijatriju i ugostiti je lijepo u Jagomiru,jedino odgovarajuce mjesto za ove lude,ufurane fufice.

jhffhdg

Treba izglasati zakon (ako takav već ne postoji) prema kojem delegat u parlamentu i uopšte na javnoj funkciji, ne može biti osoba koja se ponaša nedostojno funkciji koju obnaša, ili koja javno ili tajno radi protiv države od koje prima platu. Predsjedavajućem dati ovlaštenje za smjenu sa dužnosti

Haha

Ja osjećam susramlje glede ovijeh pravoslavaca...

Sarajevo bih

Ne razumijem policiju,tjera normalnog covjeka sa salom oko vrata (za neupucene papke,radi se o grbu drzave bih,vijorio se na East Riveru),a neki ratni simbol kako Dudukovi botovi imaju obicaj spinovati a ovu ocito nenormalnu psovacicu i spidobu koja vrijedja na najgnusniji nacin hejjj sudiju Drzavnog suda Drzave BiH,ni ne pogledaju,kakvi su to arsini,objasnite gospodo policajci????

BAD

PA HOĆE LI IKO HEBATI I RAZGULITI OVU *****UUU *****CKU, MAMU I SVU FAMILIJU DA TI HEBEMEO ???!!!!!

***

***

***

***

Guest

da nije tužno bilo bi smiješno... šou primitivne glumice za još primitivniji nacionalistički napaćeni srpski puk... mogu biti gladni, goli, bosi alo nek Velika pravi šou. ne koštaju da ona ima prihode najmanje 10 000 maraka.

Nečuveno i kako joj je ovo dopušteno

Toliko o ugroženosti Srba u Sarajevu. U sred Sarajeva, pred najvećom institucijom, pred kamerama i policijom psuje svim sarajlijama i Bosna cima majku. Ovo je nečuveno, ovo poraz civilizacije, na kakvoj je ona bukvi odrasla, prostakuša nepismen. Hajde da ja iz Sarajev aodem u BL pa da im ovako je*bem mamu, odmah bi me uhapsili zbog govorea mržnje i ugrožavanja reda i mira. Ovdje bi to bilo ugroženi Srbi, ugrožena njena prava slobode govora itd. Pa tamo onog nesretnog hodžu osudiše zbog normalne retorike, A vidi ove prostakuše

***

***

Da li ce biti kaznjena kao hodža u RSu?

Hoće li Troja reagovati zbog ovoga ili im je to normalno da se ovako svim saralijama je*e *****, uključujući i njih? Hoće li biti kaznjena zbog remecenja javnog reda i vrijeđanja sutkinje i suda?

Gost_Radio_Sarajeva

Jesmo li išćerivali šejtana recently?

***

***

Habuhabuhabu

Grčevito se bori za vlastito radno mjesto. Na način koji joj jedini i preostaje. Onda moraju i ostali da bleje, sve po SNSD hijerarhiji i nešto onih što po njih dođe autobus.

***

***

Matrixus

Ima način: Novčana kazna zbog nepoštivanja države, suda i vrijeđanja predmetnih sudije 10000 KM pa nek plača globe ili joj se blokira plata dok ne plati kaznu. Šta se tu ima pričati!!

***

***

Joja

B o s nj i opet u sred zelenog gnijezda c e t n i k u s a prijeti a b a l i j e sute i samo iza monitora prijete,kakve p i c k e ka Katil ahhah pa ti nisi normalan,ja bih jos platio da ovo prenesu sve svjetske mreze za koga srpski narod glasa. Ova tupavica je debilno bice i treba je samo sto vise prikazivat da citav svijet vidi intelektualno zakrzljale spodobe koje traze samo scadu.

pogodila si Sanja

Sena Uzunovic SDP/ovka bila i ostala ,malo se informisi Sanja. Nema to veze sto je bila zamjenica u toku vlade Edhema Bicakcica SDP je uvijek imao svoj udio u vlasti. Muz Sene Uzunovic iz Konjica kao i Nermin Niksic , Bosnalijek afera i Nermin Uzunovic prvi rod Seninog muza ..sve ce se to smutiti i ta afera i Bosnalijek korupcija jer imaju sad sutkinju njihovu ..

Habuhabuhabu

Je li im plaćen put, dnevnica i topli obrok od strane poštenih građana, i zašto nisu na poslu.

MrziteljPDA

Volim ja ovakve prostakuše! Uh,kako bi je safto u g u z a r u! Sanja javi se: 875-609 a pozivni znaš!

Na kojim si ti tabletama bona

Samo pustiti ove prostake i prostakuse neka sami sebi jedu jetru. Možda jadna misli ili obećao dodo šupu u dubaiju. Ovo je super. Znaci da su došli do te mjere da će sve Sj... Ti sami. Idući put možda kakve svatove povedu sa dodom beskicmenjakom kad ne smije sam da dodje na sud

HUKA

Gospodja. ka KOMENTAR KURBETINA OFUCANA.

071

Ja taman sa lavovima krenuo, a oni se razidjose. Ha hahaha ahahaa.

Samo prevesti na sve jezike

I pustiti video da cijeli svijet vidi ovu gospoju

Vidikurve

Pogpogani rad ruke sta pokazuje, sto znaci chuna vam svima puhh pogani ostaju logani.

Leon

Ja taman sa lavovima krenuo, a oni se razidjose. Ha hahaha ahahaa. ka 071 ha ha dobro si

Blizanac

Ima li ta vulicka koliko blizanaca ?

Yassa

Stoka nepismena. I treba da ih vode ovakvi,nek ih opet izglasaju.

Kija

FUJJJJ !!!!!

/ Najnovije