Sanja Vulić ponovo bulazni, pročitajte šta je rekla o Sarajevu

/ Komentari (20)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

JOLE

STO NEKO NE TUZI OVU O****NU

Laxative

Reče Sanči i obrisa se oko usta...

BOLE

OVOJ USTA SLUZE DA KAKA.

molim hrvatoljubnu i srboljubnu redakciju

kasabaradija da ne vrijeđa bolje od sebe. to nije primjereno europskoj uljudbi, mada je u duhu po tu rče nog kasabskog ološa-

Mrs

H363m ti sve odvratno kravo retardirana bahata!!

Schmitt

Svi s e r u po KASABI

dre

Vi sa ovakvim naslovom i fotografijom niste mnogo bolji od nje, odnosno samo potvrđujete to što je rekla. Iako ne znam ko je dotična.

Rece balija i najede se GOVANA

Reče Sanči i obrisa se oko usta... ka Laxative

Xyz

Ljuta na Sarajevo jer stomatolozi iz Sarajeva ne zele da joj srede zubalo...SIKTER hahahahahahaha

KARAVLAH

POSLATI JOJ TARI*** DA SE OBRISE OKO USTA

Žao mi Sanje

Ma ****ao nju koga interesuje sta ona priča. Milion nočenja u Sarajevu dovoljno govori.

Ajd Vulicka, ne pretjeruj.

Srpsko je znas sta??? Zazmiri, pa ces vidjet sta je srpsko. SA nije nikad bio srpski grad, a siguran sam da i nece. Bio je jedno vrijeme, sudeci po popisima, hrvatski. Poslije je bio mjesoviti. Danas je skoro potpuno muslimanski. Ali srpski nikad nije bio.

Jole

Pa jest doduse!!!to potvrdjuju stotine i hiljade ovih sto svako jutro zure na posao u to "mrsko sarajevo"!!!

Ooooo cetnici

Da vam nije Sarajeva umrli bi od gladi. Ne dolazite vise ako vam se ne svidja!!!

Obična keruša

Doćemo ti glave lanaca kerušo

dodi

Ovaj treba zacepit usta ovo je Sarajevo hrani bez njega nemi imlai hl**** ****etina

GRUNF

Kome je više interesantno o čemu ona govori? Nebitan lik bilo kome u BiH a posebno u Sarajevu.

Ah što su se vlašine uvatile terorizma.

Ovo da dokažu zapadu kako su muslimani teroristi.A nema većih terorista od vlaha kmetova.Ko se god ovde zove srbinom i hrvatom on je okupator.U ovoj zemlji su muslimani pravoslavci katolici i ostali.Ovde su bosanci.I sikter iz Bosne.

Laxative

Ovo da dokažu zapadu kako su muslimani teroristi.A nema većih terorista od vlaha kmetova.Ko se god ovde zove srbinom i hrvatom on je okupator.U ovoj zemlji su muslimani pravoslavci katolici i ostali.Ovde su bosanci.I sikter iz Bosne. ka Ah što su se vlašine uvatile terorizma. Čak se i svi svjetski teroristi pozivaju na vloohe kao uzor zločinaca, citiraju im doživotne zatvorenike zločince i njihovu bolesnu fašističku filozofiju.

Šta je ova kurca popušila i dobila.

A nije sapun da se troši jbg.😅🤣😂

/ Najnovije