Sanja Vlaisavljević se pravda: "Govorila sam o rehabilitaciji u društvu, a ne zločinu"

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ma

Ti si obična budala i ubleha

Ljiljan***

POGLEDAJ SE U OGLEDALO ***

Mostar

Jadranko Prlić, Bruno Stojić, Slobodan Praljak, Milivoj Petković, Valentin Ćorić i Berislav Pušić, nekadašnji politički i vojni lideri takozvane „Herceg-Bosne“ - proglašeni su krivim za udruženi zločinački poduhvat protjerivanja i ubijanja Bošnjaka u Bosni i Hercegovini. Bivšem predsjedniku Vlade Hrvatske zajednice Herceg-Bosne Jadranku Prliću haški suci su dodijelili 25 godina zatvora, ministru obrane Bruni Stojiću 20 godina, dvojici načelnika Glavnog stožera HVO-a Milivoju Petkoviću i Slobodanu Praljku također svakom po 20 godina, zapovjedniku Vojne policije HVO-a Valentinu Ćoriću 16 godina te predstojniku Odjela za zatočene Berislavu Pušiću 10 godina zatvora. Proglašeni su krivim zbog sudjelovanja u udruženom zločinačkom poduhvatu (UZP) čiji je cilj bio da se politički i vojno potčine, trajno uklone i etnički očiste Bošnjaci iz onih dijelova BiH koji su proglašeni Herceg-Bosnom, te da se ta područja pripoje državi Hrvatskoj, ili da se proglase državom unutar BiH (po uzoru na Republiku Srpsku).

Dea

Grebala te trojka koja te izabrala da nas ponižavaš.

A tooo

Ja mislio ti govorila o rehabilitaciji na pustom ostrvu.

Tako ti je to

***neznas progovoriti da neslazes i nemas potrebe se pravdat znamo da si udruzena

Bosanac

Fasisti ugrozeni *** Bosne ce bit ionako ***

Ante Supak

>>POGLEDAJ SE U OGLEDALO *** HAHAHAHAHa bosnjocero ajde do baustele za drugo i nisi mozda si i vec tamo,kolege ili bolje reci ***

Pitanjce

>>HAHAHAHAHa *** pa si tako isfrustriran AHAHAHAHAHAH ka Ante Supak<***

Error

Ministrica kulture i sporta treba da svu kreativnost i pokrene projekte kojima ce prvenstveno omladina imati koristi a onda i ostale grupe ljudi.I trebalo bi sve ministre ciji se rad i djelo ne vidi u roku od sest mjeseci do godinu dana smjeniti i dovesti ljude koji ce raditi a ne obmanjivati javnost.

Nista se ona ne ¨pravda¨!

Nit se ima za sto pravdat! Nego objasnjava krvolocnim mrziteljskim balidzanskim tupenderima! Oni su malo gluplji, pa treba nacrtat skicu....

user1684324093

seljancura

Kujo

***

***

***

/ Najnovije