Sanel Buljubašić: Elektroprivreda BiH u 2023. poslovala s gubitkom od 331 milion KM

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Syx

SIPA i Tužilaštvo, hoćete li ovo hapsiti?

Dram

Vi bi "i jare, i pare"! Ne ide to, mora se ulagati u bolju mehanizaciju za vađenje uglja što rudari naglašavaju, jer je teški bezobrazluk i lopovluk ne uraditi išta da se tim ljudima koji su u oknima olakša rad, i automatski se može proizvesti više struje i za izvoz! Zar ste toliki kreteni i prodane duše da radite u korist vlastite štete?

Ja1

Pa SDA je sve resurse povalila na koljena i namjerno ostavila pustos dok je vas sbih i nes zavlacili sa preuzimanjem vlasti. I sad oni imaju obraza jos da napadaju druge. A i neka vas napadaju kad sutite, sve to treba javno objaviti i tuziti i tuzilastvo ako ne podigne optuznicu

Iva

Lijepe riječi su ukras!

pih

jel ovaj narod cita uopste vijest? A sto se nije uposljavao strucni kadar u EP....ah da,zelenima ne treba strucni kadar. 500 radnika manjka je posljedica od zadnjih 10-15 godina

Laxative

Stručnjak Nikšić i njegov stručnjak iz Kanalizacije u gbitku, a hoće još i 450 ljudi da zaposle, rodbina, prijatelji i stranački poslušnici.. Eto kaže neće je rasprodati, a garant hoće.

Mrezarina

Koliko ih ima zaposlenih mogli bi okretat propelere I pravit struju.

Glasač pokajnik

Nesposobni ste,idite s vlasti,zalosno koga smo doveli na vlast,5 puta gori od sda mafije!.

/ Najnovije