Samo u BiH: Izgrađen most na Savi kod Bosanske Gradiške, ali nije pušten u saobraćaj

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tu er

Je li ga pravio dodikov integral

Duško Dugouško.

Hrvatska će izvršiti svoj dio ugovora, u to ne treba sumnjati. Mnogo se je gradilo građevnskih objekata, a poznato je kakvi su problemi s radnicima, kojih nedostaje. Čudi me da RS ne ponudi Hrvatskoj da sami to urade, uz cijene koji nisu tajna. Ja sam siguran da bi Hrvatska na to bez problema pristala.

A koliko kasni koridor Vc kroz BiH?

10, 20 godina ili 30?

Pa

10, 20 godina ili 30? ka A koliko kasni koridor Vc kroz BiH?<<Drugo je to kad je to upitanju ima opravdanje. A ovde se govori o mostu i onim koji su ga izgradili

Pa jes, ima opravdanje, hamzigahop....

10, 20 godina ili 30? ka A koliko kasni koridor Vc kroz BiH? Drugo je to kad je to upitanju ima opravdanje. A ovde se govori o mostu i onim koji su ga izgradili ka Pa<<

Bosanac

Ovi suradjuju samo protiv Bosne a mrze se pravo ni most nece da zavrse a otpadom truju genocidnu tvorevinu

Nino

Znaci naslov je opet naopak. Hrvatska kasni,a novinar stavio ,, samo u BiH"!? Dokle vise ...bolji smo i od Hr i od vecine,ali sami sebe bacamo u ponor i nikad necemo biti sminkeri u prazno kao Hrvati.

Duško Dugouško

"10, 20 godina ili 30? ka A koliko kasni koridor Vc kroz BiH?" Kako može kasniti kad ni izgrađen nije? Daj malo logike, *****u..:))

/ Najnovije