Samo dan nakon predsjedničkih izbora u Srbiji: Vučić ponovo stiže u BiH

Radiosarajevo.ba
Samo dan nakon predsjedničkih izbora u Srbiji: Vučić ponovo stiže u BiH
Samo dan nakon što građani Srbije odluče ko će biti novi predsjednik njihove države, aktuelni premijer Srbije i predsjednički kandidat Aleksandar Vučić stići će ponovo u Bosnu i Hercegovinu.

To će biti njegova druga službena posjeta našoj državi u samo mjesec dana, nakon što je ranije tokom marta učestvovao na Samitu lidera zapadnog Balkana u Sarajevu.

Ovog puta Vučić će posjetiti Mostar, gdje će ga u ponedjeljak, 3. aprila dočekati Dragan Čović, hrvatski član Predsjedništva BiH, u okviru sastanaka pojedinih lidera regiona u Mostaru, stoji u saopćenju press službe Predsjedništva BiH.

Pored Vučića, gosti Dragana Čovića bit će i Filip Vujanović, predsjednik Crne Gore, te Andrej Plenković, premijer Republike Hrvatske.

Svi sastanci bit će održani u Čovićevom kabinetu u Mostaru, a počet će od 16 sati, kada će Vujanović razgovarati sa hrvatskim članom Predsjedništva BiH.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije