Semir Efendić se konačno oglasio o kandidaturi Nermina Šehovića

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Inzinjer

Rumeni, po obicaju seruckas kao derivat SDA, i nisi za mjesne zajednice u Cajnicu, a ne da dijelis lekcije Becirovicu. Viris iz Bakirovog ***, a za bolje i nisi. Pozdrav

ma

bjezi ba bakirovac

maltoma

Kakve mi samo ***,za ne povjerovati!

AsAsova

Ne znam kako vas nije bilo stid radit nesto u tudje ime.. Jel ovo namjerno pokusavate diskreditovat covjeka ? Smeta vam sto posteno radi svoj posao pa ga vucete u svoje blato ? Rasprodao si pola Novog grada, od auta se ne moze uc u zgrade, sve je blokirano.. Oni kojim si nas prodao i parkinge su nam oteli, zelene povrsine, sunce blokirali, protok vazduha.. Stavili su bezobrazno glasne alarmed da nam i san ukradu.. I fol ti glumis politicara, naka dobricina lazna.. Sto se ti nisi kandidovao za predsjednika ?

SAhems

I ovaj je glup ko kolac.Uvalise ga u problem da izgubi posao i pomogne kakiru da pobjedi.Ovo seljance sto je zgazio covjeka opasno skroz.

SAhems

>>Ne znam kako vas nije bilo stid radit nesto u tudje ime.. Jel ovo namjerno pokusavate diskreditovat covjeka ? Smeta vam sto posteno radi svoj posao pa ga vucete u svoje blato ? Rasprodao si pola Novog grada, od auta se ne moze uc u zgrade, sve je blokirano.. Oni kojim si nas prodao i parkinge su nam oteli, zelene povrsine, sunce blokirali, protok vazduha.. Stavili su bezobrazno glasne alarmed da nam i san ukradu.. I fol ti glumis politicara, naka dobricina lazna.. Sto se ti nisi kandidovao za predsjednika ? ka AsAsova

/ Najnovije