Samantha Power stiže u Sarajevo!

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Querc

Stižu dakle novi projekti i reforme i tako unedogled (za lelemudane iz USAID-a), mora Sammy da ubijedi ove na vlasti da moraju na to pristati, to je sve za našu korist. Koliko je samo do sada bilo reformi i projekata i evo vidimo rezultate, nismo se pomakli ni trunke.

Pun pogodak! Hoce ona iznenada nogom u jaja!

.

Valter

Stizem ij u Sarajevo https://www.telegraf.rs/amp/vesti/833297-valter-bio-cetnik-telegraf-otkriva-istinu-ko-je-zaista-branio-sarajevo-foto

JA1

Stižu dakle novi projekti i reforme i tako unedogled (za lelemudane iz USAID-a), mora Sammy da ubijedi ove na vlasti da moraju na to pristati, to je sve za našu korist. Koliko je samo do sada bilo reformi i projekata i evo vidimo rezultate, nismo se pomakli ni trunke. ka Querc Da a mi smo nevini i fini, vec 30 godina drzimo nacionaliste i lopove na vlasti i ne cinimo nista da ih promijenimo.

nnkjkjččjč

A neki će jadan čovek morati i ovo odraditi, sunce ti žarko poljubim nije to bilo lako ni pre 25 godina ;)

Leone

Stižu dakle novi projekti i reforme i tako unedogled (za lelemudane iz USAID-a), mora Sammy da ubijedi ove na vlasti da moraju na to pristati, to je sve za našu korist. Koliko je samo do sada bilo reformi i projekata i evo vidimo rezultate, nismo se pomakli ni trunke. ka Querc Kuku ti je nama. Dobro se sjecam ovakvih 'posjeta' "briga' od strane 'mirotvoraca'. Tuklo nas s brda, njihovo je bilo da 8 metara pomaknu transporter da mozemo proci kod Vrazove.

Guest

Guest Stvarno mi vi iz MZ niste jasni. Insisitrate na ispunjavanju uslova za ulazak u EU. Zar vam nije jasno da predvodnici tri nacionalne vodje sa svojim pratiljama ne vole ima Sanader.

PODANIČKI MUJGURI

dolazi samantha da joj MUJGURI ližu cipele

/ Najnovije