Šalteri za prodaju karata na Autobuskoj stanici u Sarajevu ponovo rade

0
Radiosarajevo.ba
Šalteri za prodaju karata na Autobuskoj stanici u Sarajevu ponovo rade
Radiosarajevo.ba / Autobuska stanica u Sarajevu

Šalterska prodaja autobuskih karata na Autobuskoj stanici Sarajevo od danas je opet u funkciji i svi putnici mogu kupiti kartu za željenu destinaciju.

Također, sve međugradske i međunarodne autobuske linije kompanije Centrotrans saobraćaju redovno, prema registrovanim redovima vožnje i nema planiranih izmjena u režimu saobraćanja, saopćeno je iz Centrotransa. 

Informacije o redovima vožnje putnici mogu dobiti pozivom na jedan od telefonskih brojeva: 033/213-100; 062/566-819 ili 062/566-800.

Izetbegović otvoreno: 'Evo u kojem bismo slučaju prihvatili poziv Milorada Dodika'

Izetbegović otvoreno: 'Evo u kojem bismo slučaju prihvatili poziv Milorada Dodika'

Online prodaja karata putem web stranice Centrotransa trenutno je nedostupna zbog tehničkih problema, a o početku rada iste putnici će biti blagovremeno obaviješteni.

Podsjećamo da je u srijedu, 16. februara u 13 sati došlo do požara u iznajmljenom poslovnom prostoru "Paša doner" koji se nalazi na dolazim peronima Autobuske stanice Sarajevo, te je šalter sala Autobuske stanice za prodaju/kupovinu karata zbog navedenog događaja bila zatvorena do okončanja istražnih radnji i saniranja nastale štete.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije