Salko Zildžić direktno odgovorio na pitanje ostaje li u SDA: 'To je bila stvar revolta'

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

VELEIZDAJNICI BOSNE I ZAVNOBIH-a

Baš tako i treba. Neka te tamo. Svi vi koji napustite ove legalizovane horore znane kao naci-stranke, samo umnožavate i širite zlo. Poput metastaza karcinoma. Pitanje je samo ko će preživjeti. Naša nesretna BiH ili vi.

AVDO HUMO

Svi oni koji napuste SDA, HDZ, SDS, SNSD, odmah formiraju stranke klonove. Nastavak iste abnormalne "politike" u redovima prividno druge stranke. Šta je to nego umnožavanje košmara i bezizlaza? I tovljenje, bahaćenje i parazitiranje na račun sve siromašnijeg naroda. Bagra samoživa i prokleta od pohlepe i kabadahijstva.

Derviš, parergon

Nikad u svojoj historiji Bosna i Humska zemlja, Bosna i Zahumlje, Bosna i Hercegovina nije imala većih dušmana i neprijatelja od vas što ste se skupili u nacionalna stada, krda i čopore. Nikad! A preživjela je tursku, austrougarsku, kraljevu lažnojugoslovensku i endehazijsku okupaciju, tiraniju, otimačinu i kolonizaciju. Preživjet će i vas, koliko god se kotili i tovili, krvopije i katili.

Rodoljub Čolaković Bosanac

Sve se nama ovo spremalo od trenutka kada je pobijedila čuvena tronacionalna koalicija. Pobijedili su u cijeloj SFRJ, a njihov trijumf u BiH od toga trenutka bosanski lonac pretvara u pakleni kotao mržnje, podjele, oživljavanja prastarih i prokletih plemenskih atavizama. Najbolje su o tome pisali i opominjali na krvnike i vampire među nama Branko Ćopić i Skender Kulenović. A danas živimo stvarnost užasniju od one iz Ćopićevog Gluvog baruta i Skenderove Djelidbe. Bosno moja...

Sve će to narod pomlatiti

Deponije smeća, kad se prepune, smeće se odlaže na nova mjesta, stvaraju se nova smetlišta. I tako je deponija svakodnevno sve više, smrad i zagađenje su sve opasniji. A mjesta i mogućnosti za život i preživljavanje je sve manje. Ko će pobijediti: deponije ili život? A spalionice smeća zahtijevaju temeljito promišljanje i osiguranje, sigurnost za okolinu i nezagađenost današnjice i budućnosti. Tako, da smeće više nikad ne nadvlada.

Vftjkuz56uz

***

Guest

Ma kakvo crno napuštanje? Taj bi još bio u svom selu da nije sda bande.

BRKICA

***

/ Najnovije