Salkić u Bratuncu prisustvovao obilježavanju Dana šehida

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Miki

Je li takodje ssvratio do skelana da oda pocast srpskim zrtvama dresiranog teroriste nasera orica ili srpska djeca i civili nisu vazni kao sto su muslimanska? Ne moze jedna osoba za ubistvo civila da dobije 40 a druga osoba za isto da dobije 2god. Kako god, ako ne bude pravde bice opet odstrela nejači po selima oko tuzle kao znak odmazde zbog nepravde

Guest

Miki ***. Vi vlaska g*vna, volite preokrenuti cinjenicu. Vi bi uvijek, da svi Srbadiju smatraju zrtvama. Da nisu Srbadije zapoceli agresiju, nebi nikad ni bilo zrtava. Vjerovatno si ti neki š*pak, koji nije ni okusio rata a sad solis pamet i mudrujes. Bolje ti je, da se povuces sa ovakvih portala i da odvalis svoju mater. Neka ti i ona bude silovana, kao sto ste vi to radili za vrijeme agresije!!!!!

RAGIB

PA SAD NEKA NEKO KAZE DA U BIHNIJE BIO VJERSKI RAT ZNASE KO SU SEHIDI

Gost

Kad smo već kod ŠEHIDA imam pitanje. Da je Komšić poginuo bi li i on bio ŠEHID pošto je pripadao istoj vojsci koja se borila na alahovu putu.

Objektivan i nepristran

Mislim da "sehid" znaci mucenik ili heroj? Zasto ne moze praznik biti Dan mucenika, ili Dan heroja? Meni lijepo zvuci. Imamo li mi nase rijeci, ili s namjerom potenciramo turcizme? Hajmo se zapitat kako utjece na psihozu kod BiH Hrvata o ugrozenosti u BiH kad im se svakodnevno serviraju raznorazni i prekobrojni turcizmi, a koji imaju pandan u nasem jeziku? Ima li i ovo veze sa njihovim trazenjem "legitimnog predstavnika"? Ja stalno govorim, samo malo takta, malo promislit, ali ne!

,,.D.B.TRAVNIK.

Ovo je domet sda mafije i lopova. Buket cvijeca na zemlju polozit u godini dana,naravno i uslikat se. Dok prave diskriminaciju nad zivim borcima.borac u Sarajevu,Tuzli,Zenici prima socijalu boracki dodatak dok u SB Kantonu to je zabranjeno,al je dozvoljeno obilazit kontejnere.koji sda psi i ogavne zvijeri.

Boom

>>Ovo je domet sda mafije i lopova. Buket cvijeca na zemlju polozit u godini dana,naravno i uslikat se. Dok prave diskriminaciju nad zivim borcima.borac u Sarajevu,Tuzli,Zenici prima socijalu boracki dodatak dok u SB Kantonu to je zabranjeno,al je dozvoljeno obilazit kontejnere.koji sda psi i ogavne zvijeri. ka ,,.D.B.TRAVNIK.<<Dobro si rekao

Objektivan i nepristran

I da. Sta cemo sa onima koji nisu bili islamske vjeroispovjesti, a stradali su u ratu boreci se na strani ABiH? Za njih ovaj praznik znaci nije? Posto oni mogu bit zrtve (progooglo sam "sehid", ionako nisam bio daleko...), ali ne mogu bit sehidi, onda znaci Dan sehida - to nista za njih? Hoce li onda i oni jedan dan u godini proglasit Danom zrtava? Ili cemo se dozvat pameti, ili nas nece bit.

Mostar

Evo zasto je RBiH TZV, a ne prava ABiH. To je bila islamisticka vojska pomogana mudzahedinima sa svih krajeva svijeta. Malo definicija sehida: Šehid, je religiozni izraz u islamu, koji doslovno znači "žrtva". To je titula koja se daje muslimanima nakon smrti, ako umru ispunjavajući religijske zapovijedi, ili tijekom rata za religiju

,.,Gazija.,.!

Evo zasto je RBiH TZV, a ne prava ABiH. To je bila islamisticka vojska pomogana mudzahedinima sa svih krajeva svijeta. Malo definicija sehida: Šehid, je religiozni izraz u islamu, koji doslovno znači "žrtva". To je titula koja se daje muslimanima nakon smrti, ako umru ispunjavajući religijske zapovijedi, ili tijekom rata za religiju ka Mostar nisi u pravu,definicija sehid u prevodu znaci,Pokoran i pravednik.ovo su price za djecu sehidi,imate ih masa koji su poginuli pod dejstvom alkohola i u krađama,bio sam u ratu i znam dosta slucajeva.ovo je cisto naprđivanje i debilizam.SEHID je velika stvar i borba trane od rođenja pa do smrti.i sa samim dobom,porocima,mislima itd.pustite vi bosnjacke lopove i njihovo bolesno tumacenje.

bendžamine stari, konjoglav si, al si najljepši

među konjoglavima!

/ Najnovije