Salkić: Neophodno je tražiti uređenje BiH po mjeri građana ove zemlje

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ilija

Dok je tebe i slicnih tebi, nema zime za Republiku Srpsku. Gdje Zuti samo nalazi ovakve likove majko mila... Pricu o nekakvim gradjanima u BiH okaci macku o rep.

Ah

A ko je mjera gradjana, onako kako jedan narod misli, ne znam do kada cete to zagovarati, znate da to ne moze ali je vama dobro, nekima, pa udri po istom 30 godina.

Infidel

A, jest ružan, Allahu dragi! Morao sam djecu u drugu sobu poslati...

071

Ako bi trebalo da bude po mjeri građana, onda treba iseliti komplet SDA, HDZ i SNSD (što baš i nije nešto puno ljudi, pa se zato mora na izborima krasti šakom i kapom). Ja lično nemam ništa protiv, samo da im se zaplijeni sva imovina i sav pokradeni novac prije nego se uhvate putnih zavežljajčića sa kojima su i došli na vlast.

Muha

Nepismeni majmune,drzava se uređuje po zapadnom sistemu koji glasi,socijalno i pravno sređena drzava,ugodna za svako ljudsko pa i druga biča.S osjecajem socijalne pravde gdje svako bice mora imati osnovnu egzistenciju i zastitu.vi sda đukele ste uveli diskriminaciju u skole,firme,dem borce,nema segmenta koji vi ne diskriminisete,zlostavljate i terorisete.ogavne zvijeri necete dugo.

Karrabaja

Ti si sve,samo ne građanin

Hm

Ako bi trebalo da bude po mjeri građana, onda treba iseliti komplet SDA, HDZ i SNSD (što baš i nije nešto puno ljudi, pa se zato mora na izborima krasti šakom i kapom). Ja lično nemam ništa protiv, samo da im se zaplijeni sva imovina i sav pokradeni novac prije nego se uhvate putnih zavežljajčića sa kojima su i došli na vlast. ka 071 Haha, ne kažem da nisu lopovi, svi u politici su takvi! Samo, ovdje samo SNSD nije stranka koja je ratovala! Zato, prvo ove ratne stranke ukinuti! I to je trebalo odmah poslije rata, ako se mislilo miriti, i dobro ovoj zemlji!

/ Najnovije