Salkić: SDP je radio na preregistraciji glasača u više općina

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koliko ste planirali dati za plac

U dvorištu jedne nane u Srebrenici je bespravno izgrađena Crkva, koliko sam razumio učestvovali ste u pregovorima za ostanak građevine? Kolika je bila ponuda i šta je tu bilo za Vas i za SDA?

Robot

Neka jadnice. Odmah SDP. To su mozda clanovi SDP a, ali SDP nije. Nego cime se ti bavis? Gdje su rezultati rada. Ne nabrajanje sta si radio. Sada hajka na SDP zbog kriminalaca, ispade to SDP politika. Malo brkas pojmove.

lesinari

Vecina reakcija drugih stranaka na ovu zbilja sramotu SDPa, ukljucujuci i ovu Salkicevu, vise lici na lesinarstvo nego na principijelnu kritiku.

MDMDM

Dobro je, Salkicu. Istina je, u svakom zitu ima kukolja. Ali u SDA je sami kukolj vec decenijama, uz malu kolicinu zita. Prema tome, poklopi se po usima i brini o konkretnim problemima.

/ Najnovije