Salkić pisao Schmidtu: Vlasti u entitetu RS ugrožavaju mir i stabilnost

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Berlin

The biggest obstacle to peace in this area is the existence of a genocidal creation. Abolish the genocidal creation and protect the constitution of BiH. fascists in prison and the mandatory confiscation of property stole everything

Ralle

Evo sav drhtim, ko borci tzv.armije.BiH..necu moci zaspati..dok.ne legnem..mame ti se.naprčim..

Baltazar

E jesi podanik kao i Zivkovic. Ako ti je lose u Republici Srpskoj, slobodno se preseli u Alijin mladomuslimanski rezervat tj u 23% BiH gdje vas je strpao u Dejtonu, a onda ubjedio da je cijela BiH vasa.

Gost

Evo odmah potpisujem da se u svim kantonima, entitetima i na nivou drzave ostvari puna institucionalna ustavna zastita svih naroda. Ali dragi Salkicu to znaci da nema po dzamijama instruiranja biraca da dio porodice glasa sa Komsica kako bi naucili lekciju Hrvate. To znaci nema Zulfikara, Ismeta i slicno koji se izjasne kao Hrvati ili Srbi radi mjesta u domovima naroda. Nema pokusaja da se i Hrvatima i Srbima otmu mjesta u tim domovima naroda jer eto nece da glasaju kako mi hocemo. E kada tako bude racunaj da ce BiH biti mirna i divna, niti Hrvati ni Srbi nece praviti nikakve probleme. Ali ocekivati da ce Hrvati i Srbi mirno sjediti dok ih se pokusava izbaciti iz procesa odlucivanja u BiH je prilicno naivno.

/ Najnovije