Salkić odgovorio Dodiku: Problem za BiH prestavljaju radikalni elementi unutar srpskog naroda

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

Vida iz Trebinja

Srpski teroristi nisu prijetnja oni su obicne kukavice vidjeli ste na Kosovu bježe li bježe. To su jadovi obični jadniciiii

***

***

***

***

ja1

radikalizovani su ovdje svi a zasluga radikalizacije pripada: SDS, SDA, SNSD,HDZ i ostale strankice nastale raspadom ovih.

Samo se ti javi

Politika muslimana je protjerati srbe sa njihovih ognjista iako imamo nase manastire iz 12 i 13 vijeka pi citavoj bih liplje , stuplje, mljecanica ozren itd. navedite neku dzamiju iz tog vremena. A pricate ko je radikalan.

Imate li pretkrscanske bogomolje?

>>Politika muslimana je protjerati srbe sa njihovih ognjista iako imamo nase manastire iz 12 i 13 vijeka pi citavoj bih liplje , stuplje, mljecanica ozren itd. navedite neku dzamiju iz tog vremena. A pricate ko je radikalan. ka Samo se ti javi<<

Imamo stecke

>>Politika muslimana je protjerati srbe sa njihovih ognjista iako imamo nase manastire iz 12 i 13 vijeka pi citavoj bih liplje , stuplje, mljecanica ozren itd. navedite neku dzamiju iz tog vremena. A pricate ko je radikalan. ka Samo se ti javi<< Il su mozda i to pravoslavni spomenici. Problem je u tom vasem nacinu razmisljanja. Mi nikog nismo protjerivali, ako jesmo to je bilo sporadicno i reaktivno. U vasim glavama je uvijek dominacija.

***

***

***

***

ddddd

Problemi za BIH su prvenstveno agresivna politika mržnje prema srpskom narodu, koja traje i koja se podgrijeva u medijima i BIH institucijama 30 godina.... kad prestane ta politika mržnje sa bošnjačke strane, "radikalni element unutar srpskog naroda" sam će od sebe nestati.

***

***

***

***

***

***

***

***

Evo opet si slago

Liplje datira iz druge polovine 15. vijeka kad i vecina gradskih dzamija u Bosni. Jos jedan argument u korist teorije da ste ovdje dosli kao Vlasi stocari za Osmanlijama.

Kako to

Liplje datira iz druge polovine 15. vijeka kad i vecina gradskih dzamija u Bosni. Jos jedan argument u korist teorije da ste ovdje dosli kao Vlasi stocari za Osmanlijama. ka Evo opet si slago Kako se vlatko vukotic suprostavio turcima na kosovu 1389 godine predvodeci srbe iz bosne ako su srbi dosli poslije turaka. Objasni " istoricaru".

***

***

/ Najnovije