Salkić: "Obilježavanje 9. januara uznemirava, a najbolji lijek za trenutno stanje u BiH..."

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

Treba napast genocidnu tvorevinu tog dana pa sta bude nek bude al ovako nemoze vise ovo je ratno stanje laju genocidni srbi vrijedzaju

Mile

Ovaj ružni gad bi srbima zabranio da slave svoj dan.

Posranac

Treba napast genocidnu tvorevinu tog dana pa sta bude nek bude al ovako nemoze vise ovo je ratno stanje laju genocidni srbi vrijedzaju ka Bosanac VrijeDŽAju nepismenog graDŽanina bez tačke i zareza, NE MOŽE više na baušteli izdržati ratno stanje

Ramiz Salkic

Tipicni primjer genocidnog islamskog kopilana, sa kojem se DNK-a bas poigrala. Ne mozes gledati u njega a tek kad otvori usta…FUUUJ

DAJ ZIVOTA TI

Treba napast genocidnu tvorevinu tog dana pa sta bude nek bude al ovako nemoze vise ovo je ratno stanje laju genocidni srbi vrijedzaju ka Bosanac ti kvazi Bosanac, kuro, ljiljan i svasta jos., dokle ces bljuvati sadrzaj septicke jame u kojoj boravis. Ti ces nekiga napadati. Da ubijate djecicu i zene, a oni da vam vrate? Da rusis ono sto se s mukom obnovilo? Da gasis ognjista? Jel ti to cilj, otpadu ljudskog roda? Oni su 20 godina to slavili a onda se Bakir sjetio da prigovori i eto tebe i slicnih tebi.

SRAM TE BILO

Tipicni primjer genocidnog islamskog kopilana, sa kojem se DNK-a bas poigrala. Ne mozes gledati u njega a tek kad otvori usta…FUUUJ ka Ramiz Salkic Sta je to sto tjera vas gov.a sa svih strana da vrijedjate ljude iz cista mira? Ko vi ljepotani. Ko zna kakvi ste. Neki debeli ko slonovi, neki bez zuba, ma mrs. Umjesto da uradite i mislite o necem lijepom, vi ko vukodlaci rezite i slinite.

Ljiljan

Treba sravniti sa zemljom I sve spržiti u genocidnom crnom vilajetu a ono što se uspije izvuć ćerat do pradjedovski karpata I urala odakle su ih Turci dovuknjarili na ove prostore kao svoje sluge konjušare I tako to!

Mosnjak

Svako ko dovodi u pitanje drzavnost Republike Srpske i njene drzavne praznike ne treba da bude uopste u njenim institucijama ili na teritoriji Republike Srpske,upamtite Republika Srpska je svoju drzavnost proglasila 9.Januara 1992.godine a medjunarodno priznata drzava 1995.godine sta tu ima nejasno.

Ljiljan

Svako ko dovodi u pitanje drzavnost Republike Srpske i njene drzavne praznike ne treba da bude uopste u njenim institucijama ili na teritoriji Republike Srpske,upamtite Republika Srpska je svoju drzavnost proglasila 9.Januara 1992.godine a medjunarodno priznata drzava 1995.godine sta tu ima nejasno. ka Mosnjak A SADA BRZO TRČI KOD POZNATOG POPA PEDERA I PEDOFILA VASILIJA KAČAVENDE DA TO PROSLAVITE NEKA TE PAR PUTA PRIČESTI S GUZA KAKO TO NALAŽE VAŠA KRIVOSLAVNA SVETOSAVSKA SEKTA!

071

Ramize, i ja se uznemirim cim te vidim. Pa sta cemo sad?!

Guest

Blijed,nezanimljiv,ponavlja već nečije rečeno,nije ni puno elokventan,krajnje je vrijeme da nađete nekoga boljeg

9. Januar je DAN GENOCIDA koji su pocinili srbi nad bosnjacima i kao takav se obiljezava u cijelom svijetu!

.

Samo Za posrance baustelce

Kad zavrsite istoriju prebacite skelu na pravo

Da su turci, kojim slucajem bili crnci, Srbija bi bila ko nNigerija, a djikan Dodik ko Kunta Kinte!

.

Salkane

vrati konju glavu!

PapeMehlem

"Izignorisati" je nepostojeca rijec, brisali vi komentare ili ne.

Izignorisati nije rijec

.

/ Najnovije