Salkić: Cilj vlasti u RS je da realizuje ratne ciljeve i etnički očiste entitet

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Eno

E pa tebe je stvarno dosta, evo skoro 30 godina pricas jednu te istu pricu a nista ne poduzimas. Samo rat, rat i rat. Znas li Salkicu ista drugo ili reci ili uciniti nego samo tenzije podizati.

Vrati konju glavu pa onda mozemo pricati!

.

Dejan

Ovaj Kvazimodo se oglasi samo pred izbore, da kaze da je jos uvijek tu, u RS i da zeli da ima velika primanja, kao potpredsjednik entiteta, kojeg mrzi. Zanimljivo je i da pored velikih primanja nije zavrsio neku od plasticnih operacija

Ralle

Opet ovaj ružni..e je.brate.grdan..neda.gledat u sebe

Bravo Salkicu!

Nikad mi to ne bismo skontali da nam ti nisi rekao. Sad nam reci sta cete ti i tvoji sefovi uraditi da nam bude bolje. Od vasih mudrih konstatacija vi ste sve bogatiji, a nama sve gore. 30 godina nas handrite. Nema razlike izmedju vas i njih. Oni su htjeli da nas pobiju odmah, a vi nas ubijate na slamku vec 30 godina. Reci sefovima da ima jos pametnih ljudi, ne mora samo vas nekoliko biti decenijama na svakoj mogucoj poziciji.

hrkljus

"Cilj vlasti u manjem bh entitetu jeste da u narednih deset godina tihim progonom realizuje ratne ciljeve i etnički očisti entitet RS i pretvori ga u čisto srpski teritorij. Zbog toga provode sistemsku diskriminaciju Bošnjaka." 100% tacno!

Rs

Dobro ste skontali. Na sve načine od završetka rata na perfidan način što prijetnjama ratom,što donošenjem zakona, što politikom, što (ne) zapošljavanjem povratnika, itd.. etnički čiste RS. I formiranje udruženja Ostanak je bio u iste svrhe. Salkiću kasno ste.se.probudili i vi i vaša stranka kojoj možda i odgovara ista politika kao i stranki u RSu. jer su godinama sve samo posmatrali a ništa konkretno poduzeli.

@Rs

A vi se koljite budale prosipajte mržnju patriote ste a nma vas ker zašta ujest

@Dejan

I Duduk prima velika primanja od drzave koju mrzi, Sta je razlika izmedju njih dvojice?

/ Najnovije