Safet Softić: Trojka bi da prevari Dodika i Čovića, pa nisu oni amateri

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Neiscrpni resursi

Ko je sad ovaj genije? Taman pomisliš da je u njiha him Stranka prekucala igricu sa "poltronom Prevljakom" i "intelektualcem Indijcem/Indijancem Čakijom", pojavi se novi lik, amputiranog IQ-a. Jbm ti, resursi Spahine 14 su neiscrpni.

dosta vise

***

E, pa ondamožeš misliti

Softtiću koji ste vi gubitnici kad vas je Trojka takva pomela na izborima ....

Role

Odakle ovaj izroni iz naftalina i nekome drži predavanje u 30 godina različite vladavine nisu napravili ništa vrijedno spomena.

visocica 1662

Cuj zakon lose napravljen a sto nekazes ko je taj zakon napravio dok ste bili u vlasti i drmali svim i svacim,sad kada vas nema nigdje svi vam krivi osim vas jadovi jedni lopovski.

BAD

***

Pehlivan

Ah ta divna vremena, kada je kriminalna organizacija SDA, bila u čvrstom zagrljaju sa druge dvije etno, nacional fašističke stranke! Zakoni donošeni kao na traci, politički dijalog i kultura na visokom nivou, i sve to bez imalo trzavica. Zlatna vremena zelenih minderlija, jah kada se sjetim!

Asker

Eto ti si mi ko pametan. Obicni ulizica i poltron zadnji. Vidjet cemo gdje ces sad biti,ko ne prepozna zlo koje ste napravili odkad nema rah. Tihica taj je totalna budala.

Bake

nije ni pomislio da hin prevari, jos je tuzbu oprostio.

/ Najnovije