Safet Softić: "Nikšić nije OSA-u 'vratio građanima', već ju je isporučio Dodiku"

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost_Radio_Sarajeva

Ma nemoj. Ko je iz SDA nema prava nista da kaze. Zemlju ste odavno prodali.

LL3FUSVI

Čim najveći ćete i nacionalisti mogu ući u BiH vidi se da je na usluzi građana, čim su onakvog sluntu i pokvarenjaka postavili na čelo agencije.

Nacionaliste

miješate sa šovinistima. Dok su mi prvi(ma čiji bili) poželjni, drugi su mi odvratni. I jedni i drugi su vaši građani. Imaju pravo glasa i j građanske slobode. U čemu je onda problem? Gospodin ništa ne kaže kakva je OSA do sada bila. Je li služila građanima ili nije? Ako nije šta onda gospodin predlaže? Da je vrate pod okrilje onima koji su je besramno uzurpirali? Ma, mislim, ejjj...teško ćete vi na zelenu granu.

Sdfa lipsus

Bolje je i dodiku dati,nek sda psima.

grOOaDŽanima više ni pčela!

a kamoli osa!

/ Najnovije