SAD zahtijevaju istragu izvještaja o veličanju ratnih zločinaca u RS

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Black

Hey USA, what are you waiting for?? Its so obvious. Snnsd, HDZ and SDA are your targets, act now!!!

Buka

NAPOMENA: Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego što budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.

Mirza Tvica

Dokle ce ih svijet sramotiti ovim pozivima da grade civilizirano društvo

Guest

Guest @ 222 Sve tacno i on ce odredjivati ko moze doci u Distrikt Brcko. Kruska ne pada pod jabuku nego pod krusku genetika kakav otac takav sin kakva majka takva kci poneki izuzetak. Sto djeca gledaju na ognjistu to nose na ulicu.

Vani gamad i zohari

Kineze istjerati,zatvorit im sve radnje.netreba im dozvolit ulazak u drzavu.i s rusima nemati nikakva posla.

Šaka jada

Ove golobrade crvenkapice. Hahahahaha..

Knez

Amerikanci su ibice pravoslavnih naroda,svoje tamne za sitnicu uklonite vi ste fasistoidni nama vasa demokratija ne treba.

/ Najnovije