SAD: Poznata imena članova porodice iz BiH koji su stradali u tornadu

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sigurno

Djeca ratnih zločinaca il im je neko iz porodice ratni zločinac

Guest

Idi pitaj Kačavendu da te malo pričesti samo moras kleknut on je coek u godinama!

?

Djeca ratnih zločinaca il im je neko iz porodice ratni zločinac ka Sigurno Nemaju krista da ga zderu za bezgresnost ko ti pagane.

tuga

odeš na drugi kraj svijeta da priuštiš sebi i svojoj porodici normalan život i nastradaš od tornada. Od sudbine ne možeš pobjeći i to ti je to.

Sigurno

Samo to što si spomenuo Krista na ovaj način ispade da si pagan, al ne to zato što si Musliman(Bošnjak) nego što vređaš Isusa a zna sse ko je. Ustvari ono što sam spominjo za poginuli djeca ratni zločinaca je grozno i užasno samo sam htjeo vam dokazat da nije lijepo što vi kad god pogine mladi Srbin kažete da je djete ratnog zločinca. Užasno zar ne

Hava

Samo to što si spomenuo Krista na ovaj način ispade da si pagan, al ne to zato što si Musliman(Bošnjak) nego što vređaš Isusa a zna sse ko je. Ustvari ono što sam spominjo za poginuli djeca ratni zločinaca je grozno i užasno samo sam htjeo vam dokazat da nije lijepo što vi kad god pogine mladi Srbin kažete da je djete ratnog zločinca. Užasno zar ne ka Sigurno Uzasno je i bolno, a jos vise peku monstruozne uvrede bolesnika, tj. vecine populacije u BiH. Pa imaju i oni Issu, ali ne, to samo sebe i 'svoje' gleda. Kukolj. Ali On vidi pa ce im naplatiti. Meni na pamet ne bi palo da u negativnom kontekstu spominjem Ajsu, Poslanika, Merjem (Mariju) i mnoge druge. Samo duboko postovanje.

Istina

Uzasno je i bolno, a jos vise peku monstruozne uvrede bolesnika, tj. vecine populacije u BiH. Pa imaju i oni Issu, ali ne, to samo sebe i 'svoje' gleda. Kukolj. Ali On vidi pa ce im naplatiti. Meni na pamet ne bi palo da u negativnom kontekstu spominjem Ajsu, Poslanika, Merjem (Mariju) i mnoge druge. Samo duboko postovanje. ka Hava<< Užasno je od mene što sam se spustio na nivo ovih genocidaša i što sam htjeo nešto dokazat i da dokažem kako je grozno ovako govorit. Al im ustvari ništa nisam dokazao jer oni se sprdaju i sa Bošnjacima koji su poginuli tako da nije njima stalo ni do svojih jer imaju genocidna razmišljanja

KARMA

Neko od POGANE BA h lincadi ciji su Preci svoje u familij klali..KARMA

/ Najnovije