Sabina Ćudić uoči sjednice: Zašto nam treba Zakon o kontroli pušenja

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Infidel

Bravo, cura! Samo izgurati zakon bez ikakvih lukavih amandmana, a koje će lobisti pokušati da isposluju i tako ponište sve ono dobro što novi zakon određuje.

Ena

Ona ovako s vremena na vrijeme malo uplati novinarima da napisu objavu, kao nesto se ona pita. Cisto da ostane u javnosti do izbora da je ziva, da nesto fol radi. I tako od izbora do izbora. Malo u kampanji ucesti sa likom i djelom i izjavama. Zapne za oko, udje u parlament i prespava 4 godine za 5000KM mjesecno. Ma banja. Ni odgovornosti, ni obaveza, ni posla...kapa a meditira.

DM

Ma tko se to probudiooooo iz uspavanog sna. Uranila godinu, izbori su sljedece godine. Vrati se doma i nastavi spavati do sljedeceg proljeca.

Halo smrduljo bez pameti

Kome treba senzibilitet bjelog zapadnog covjeka zamotan u univerzalnu vrijednost liberalnom sofistikom? Trava moze, pljuga fuj.

Veteran64

Ima li jos kakva nebulozna restrikcija ? Sta je sa zakonom o privatnom vlasnistvu? (lopova nadjes u svom stanu ili kuci i ne smijes ga dohvatiti!? ) Ko njih stiti i pokriva? Sta je sa zakonom o porijeklu imovine? Sta je sa zakonima o korupciji ???????? Mlatite praznu slamu! Sve sto je nebitno to vam je na dnevnom redu!

lol

"Zemlje koje bilježe približne stope pušenja kao što su Crna Gora, Makedonija i Kosovo, uvođenjem ovakvog zakona nisu zabilježile negativne ekonomske posljedice, kao ni njihov uslužni sektor." ja jaro zato sto se taj zakon redovno krsi i uvijek mozes naci barove i kafane/kafice gdje se pusi unutra

/ Najnovije