Sabina Ćudić se obratila samitu lidera EU: 'Danas će se znati...'

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

DavidBowie

Uz dužno postovanje, ali kako ona može da lobira? To sto je danas u Briselu, ne znaci mi mnogo. Možda će se samo prošetati oko Schumana, fotkati sa nekom našom rajom ispred i staviti na frka naše stranke i osobnu stranicu da je lobirala za kandidatski status. Bez veze članak.

Ljiljan

Uz dužno postovanje, ali kako ona može da lobira? To sto je danas u Briselu, ne znaci mi mnogo. Možda će se samo prošetati oko Schumana, fotkati sa nekom našom rajom ispred i staviti na frka naše stranke i osobnu stranicu da je lobirala za kandidatski status. Bez veze članak. ka DavidBowie TI SI ŠUPAK NISI TI ZA OVE STVARI IDI LEZI POD KAČAVENDU TU TI JE BOLJE!

DavidBowie

Uz dužno postovanje, ali kako ona može da lobira? To sto je danas u Briselu, ne znaci mi mnogo. Možda će se samo prošetati oko Schumana, fotkati sa nekom našom rajom ispred i staviti na frka naše stranke i osobnu stranicu da je lobirala za kandidatski status. Bez veze članak. ka DavidBowie TI SI ŠUPAK NISI TI ZA OVE STVARI IDI LEZI POD KAČAVENDU TU TI JE BOLJE! ka Ljiljan << Samo govorim istinu. Ona nije kredibilna za ovo pitanje, i stoga je njeno lobiranje na nivou predsjednika kućnog savjeta u soliteru na Pofalicima.

ma hajde ovi osmanlije se zanose misle da su neko

hoce u evropu spominjes gradjane kakvi gradjani nece niko biti mrtvo slovo na papiru da vi muslmani serete

lubach

Ha ha, Lobira u EU ? Tako sto pise po Facebooku i obilazi Zare i H&M po Briselu . Pa mislim ako nas sad ne prime ne znam kad ce ..

Zzzzzavezi pravsolavni daisevac.

>> hoce u evropu spominjes gradjane kakvi gradjani nece niko biti mrtvo slovo na papiru da vi muslmani serete ka ma hajde ovi osmanlije se zanose misle da su neko<<

Aida Bukva

Odgovor Evrope Cudicki *): Nes' *!!!! ***

Damir Filipovic

Draga Sabina. Iskanje sadake nije lobiranje.

qqq

Bravo Sabina!

BIH

Samo liberalno i onda se nemamo čemu Ćuditi. Sve normala. Da su nas htjeli primiti do sada bi to uradili. Da su 92-ge uveli sankcije agresoru na BIH kao što to rade u Ukrajini i da su nam dali da se branimo danas bi BIH bila normalna jaka država. Evropa je *. Ima različite aršine a naročito vjerske.

BIH

Samo liberalno i onda se nemamo čemu Ćuditi. Sve normala. Da su nas htjeli primiti do sada bi to uradili. Da su 92-ge uveli sankcije agresoru na BIH kao što to rade u Ukrajini i da su nam dali da se branimo danas bi BIH bila normalna jaka država. Evropa je kurva. Ima različite aršine a naročito vjerske.

Yoshida Kōgyō Kabushikigaisha

..zjooooooo .... šta li će Gorica sad napiiiisat' ...ufff.......

MrziteljPDA

Ja sam glasač vladajuće partije ali bi ovu Ćudićku volio odvesti u krevet! Mislim da je strašna mačka

Eh

E moja Sabina, kao da oni to ne znaju, pa neki od njih su i sami na raport kod Putina odlazili.

lubach

Liberal i populista ne ide jedno s drugim. Sabina izigrava neku liberalku ljevicarku a sluzi se istim metodama kao i recimo Vucic.. Slika bolesnu djecu, placa oglase na portalima, kao ona "lobira" za EU.. Djevojko ako nisi iznad toga ti i tvoja stranka koji ces nam k.. SDA su veci liberali od tebe oni bar drze neki nivo u pm...

/ Najnovije