Sabina Ćudić: Pozivamo DF i Komšića da izađu iz koalicije sa SDA

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

MrziteljPDA

Pa vi ste Sabina branili koaliciju sa PDA do zadnjeg trenutka a znali ste i za kriminal i maltretiranje ljudi od strane Kukićevih jurišnika!

BBB

Dodik je godinama na Američkoj crnoj listi pa je li izašao iz politike. Nije ! treba vama DF u koaliciji da pređete izborni prag od 3% na slijedećim izborima. Nije ni vaše maslo za ramazana ! Niste ni vi neki sveci doćićete i vi na red tužilaštva !

Saberi se

Bibo! Treba da ti je čast biti u koaliciji sa SDA!

Guest

GuestStvarno DF-Komsic ne znam sta ce .u sudjelovanje uSDA stranku. Brukas i sebe i Dunovica i sve vrijedne clanove.

Da nevi sa vama bili

.

Trtrtr

Uzmi igle i heklaj, radi nešto korisno, a ne šuplju uvijek bacati! Za snijega jedne vunene čarape, taman.

Realno

Meni se Komsica. Niste neki uzori za bilo sta. Komsic je u zadnje dvije godine uradio desetostruko vise nego cijela NS do danasnjeg dana. Doduse blizi vam je Covic jer do sada ste Jedino njemu isli na ruku. Prema tome bavote se vise gradskom cistocom a drzavnu politiku ostavite ljudima sa malo vise patriotizma u sebi

DTZ

Osim Arnauta i to dok je još bio u SBB nisam čuo da je neko iz Naše stranke nešto korisno uradio za državu. I Arnaut je postao sada kao i vi. Treba hitno mijenjati stranku.

AsAsova

To su politicki karteli, okrutni i opasni bas ko i oni narko.. Provjereni kriminalci sa tri brata na celu, bakirom, miloradom i draganom.. Svaki od njih ima vise komada raznih sarajlica-operativaca koji uspjesno sklanjaju i razbijaju protivnike, uzimaju reket, rasprodaju, pljackaju, ubijaju.. U Sud i Tuzilastvo su instalirali narkomane i podobne, svi dobiju tal, posteno, i svi bi mogli zivjet ovako jos 1000 godina, boli njih ku*ac kako se drzava zove i sta nakav narod misli.. Njemacka ministrica da otkaz zato sto je bila na odmoru za vrijeme nesrece a ovi nasi klosari hladno gledaju kako Hercegovina gori i svadjaju se oko podjele fotelja.. fadil hladno nakav premijer, skuplja budjete.. Uopste se vise ni ne obaziru na optuzbe, bezobrazni i bahati do kosti.. El Chapo je papak za ove, on zavrsio izolovan a ovi imaju svoje sudije, tuzioce, zakone, legalan reket/budjet, tajne sluzbe, policiju, slobodan prostor za sve moguce vrate kriminala.. i sve to bez mrve odgovornosti.. Karteli, najgore vrste u svijetu.. sa droge se skines a od ovih se ne bjezi.. nemoguce je.. U Titovoj Jugoslaviju smo pokazali svu raskos dobrog talenta koju posjedujemo... Sad pokazujemo svu raskos loseg talenta.. Sampioni smo u svemu cega se uhvatimo, bilo dobro ili lose, to je nas dar i nase prokletstvo.. Mi ne znamo bit osrednji ljudi, u svemu pretjerujemo.. za inat i tri mora mozemo preplivat, cudo jedno... ;)

Dennis Gratz

Pa nisam ja usao u DF da bi On sad izlazio iz koalicije sa SDA. Sabinice moja, igraj se ti fotkanja sa soljom, kolacicima, pisajuci hvalospjeve o samoj svojoj produhovljenosti, odsutnog duha od realnosti. A pusti na velike momke da se igramo politike. Drzi se ti NVOa i kokodakanja.

/ Najnovije