Sabina Ćudić poručila građanima RS: Između vas i milijardu eura iz EU stoje vaši predstavnici vlasti

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Glupa curka

☦🐵🔪 se prevaspitava degenekom.

Pravoslavni bosanac sa krizom identiteta

Šćeri, i korijenje ćemo da jedemo al veći srbi od onih u Srbiji ostajemo!

BiH

To njima nista ne znaci, oni su naucili na bjedan i neciviliziran zivot.

Ma Binče!!

Zadimpr! Žimslo!!! In the sraljica najnormalnije!!! mmmmmmmm

ALO

Hrvati otkrili da je Ivica Dačić zapravo janjevački Hrvat... VELIKI KOMPLEKSI Priča se da najveći Srbin baš i nije Srbin: To bi mogao biti okidač za mržnju prema Hrvatima

Fargo

Niko te ni u Sarajevu ne shvata ozbiljno.

Ovo se nece dobro zavrsiti

sprema se metla Trojki a HDZ i SNSD imaju otvorene karte

Tatar

Ma to nama ništa ne znači preče je da preispita mi ko je predložio i noga počasnog konzula.Za genera nas ne pitajte jest nas pokrao i ogolio ali ****li ga Srbin je.

Sabina

tebi se obraćam: ti stvarno misliš da će ljudi u RS kazniti vlast zbog propasti milijarde. SPC ne interesuje ni napredak, ni stanovništvo, ni Evropa, nego samo teritorija.

Neistina

***

MrziteljPDA

Između mene i Safete iz komunalnog preduzeća iz Banovića jutros je bilo samo par dlakica njene neobrijane mačkice! Safeta ostavi skretničara i dođi da živiš kod mene kao kraljica

Karpatski vlah

Mi srbi volimo da srbujemo pa makar i slamu jeli!!!

Da ali

***

Peda

Uzmi sebi te eure,da bi dobili te eure moramo igrati kako oni sviraju,neka hvala samo uzmi sebi

/ Najnovije