Sabina Ćudić kritikovala Varhelyja: Zabrinjava njegov ignorantski odnos prema bh. građanima

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ljiljan

Bravo ćudićko !

Brkica

STA SE TI PETLJAS U POLITIKU NAZNAS NA KOLIKO SI MJESTA SUPLJA STO NECES NAPIPAT

dzak oraha

Nista pozitivno ne treba ocekivati od Varhelyja, osoba koja je pokazala svoje pravo lice. A ostala trojica su prepuni oraha . Drzava je dosla u ovo stanje zbog njihovog egoistickog karaktera i neznanja.

Mile

Jel ovo ona "gradjanka" koja je bila i bošnjakinja i hrvatica?

Pokusava Kakir izvrdat, ali jasno je sada da nema vise izborne prevare, to ce se morat rijesit.

Inace bye-bye ulazak u EU.... A Cun****a moze sa ostatkom nadobudnih bosnjoka plakat, ali ce se neke stvari malo promijenit...

Gost_Radio_Sarajeva

Od kad su se autokrate zanimale za gradjane?

/ Najnovije