Sabina Ćudić: "Jedan od gubitnika izbora bit će Dragan Čović"

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Da je pameti

Hdz,milanovic i covic forsiranjem covica da bi zadjeo u predsjednistvo su unaprijed stvarali klimu da bi mogli izazvati nerede odnosno sukobe u BiH.covic je svojim politickim djelovanjem gotovo svakodnevno pokazivao sboje nacionalisticko rasisticko lice i izazvao kod svih bosnjaka i onih koji to nisu animozitet.Da je Hrvatska,hdz i milanovic zelio mir u BiH onda bi vrlo lako pronasli uljudjeno lice medju hrvatima te ga predlagali za clana predsjednistva,ali zapravo oni zele nered i narusavanje mira,pa guraju tog covica kojeg ni clanovi uze familije ne zele vidjeti u predsjednistvu,a kamoli ostali gradjani.Uostalom taj fasista je prije ovih izbora bio clan predsjednistva i sto je uradio; prebacio svoj ured iz Sarajeva u Mostar i na dnevnoj baz prijetio osnivanjem herceg-bosne i terorom nad svima koji nisu clanovi hdz-a.

Uhapsite bitsngu yebo mu pas mater!

.

Aida Bukva

Ne Sabina. Mi svi cemo biti gubitnici. Ti nikad neces postati Jackie O. Glad, bjeda i siromastvo je nasa buducnost sa tobom.

Black

Tako je!! Sabina Cudic za predsjednika! Pametna, skolovana i sa integritetom, sve sto nam treba.

Gost

Pa kozo jedna, kad tako razmišljaš onda reci do kraja....jedini kojeg će te na ovim izborima poraziti i zajebati to je Hrvatski narod u BiH....s toga će vam se debelo razbitim od glavu....99% Hrvata u BiH trenutno razmišlja o odcjepljenju od ove govnare države...živi bili pa vidili, eto do čega ste došli

Nikolica s prikolicom

Odlično vi znate da je već prvi izbor Komšića bio pucanj u same temelje države BiH. Od tada se niste oporavili...korak naprijed dva nazad. Čudić očigledno sisa nečiju sisu, ali nije u poziciji išta promijeniti.

gospodjo

Ma hajte molim vas, a vi ste truhla gradjanska fasada na zgradi bosnjackog nacionalizma koja ce se urusiti ko kula od karata.

/ Najnovije